Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw e39

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
mikevana

Bmw e39

#1 Příspěvek od mikevana »

ahoj,chtěl bych se Vás zeptat jakou to auto ještě může mít cenu,chtěl bych ho dát pryč a vůbec nevím,jakou hodit cenu nebo jestli to má ještě nějakou cenu :D ,díky moc za info
Bmw e39 combi r.v.02 142kw,m-paket,je tam koroze patých dveří a spodky předních dveří,dále to chce udělat věci na přední nápravě a stabilizátory na zadku(ty mám připraveny nové),měchy jsou vyměněny,a motor je v pořádku,je to manuál.Někdo kdo to umí spravit tak to bude pro něj hračka ale chci jiné auto,mám ho 15 let,tak se mně nechce ho dávat na díly,stejně nemám na to místo.Nikomu ho nenutím,jen jsem chtěl vědet cca cenu...

https://mikevana.rajce.idnes.cz/bmw_e39/
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

Re: Bmw e39

#2 Příspěvek od bpytlik »

kolik to ma nalitano? a jestli mas po ruce technicak, kolik to v nem ma napsano na kouli max.? diky
kurevtor

#3 Příspěvek od kurevtor »

jsem laik co jenom čumí po internetu takže prosím brát s rezervou, ale já osobně bych tohle prodával za 150 a čekal zda někdo bude mít zájem a byl bych připraven se nechat zklepat třeba na 130, mozna 125.

Nevim nájezd a další detaily (je M paket origo z výroby?, máš tažný?), ale auto mi připadá v dobrý kombinaci výbavy a vizuálně oukej. Obdobný auta stojej těch 120-150.... Podlě mě když to bouchneš na bazoš za 110 tak to prodáš celkem rychle.

Na díly mi to připadá fakt škoda, ale neznam detaily...
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Neblázni. Je to z fotek zrezlý jako prase, realita bude mnohem horší. Nápravy KO. Dalo by se napsat spousta negativ, ale nebudu majitele týrat.
mikevana

#5 Příspěvek od mikevana »

Pajk85 píše:Neblázni. Je to z fotek zrezlý jako prase, realita bude mnohem horší. Nápravy KO. Dalo by se napsat spousta negativ, ale nebudu majitele týrat.
:D :D hele v pohodě,mě netýráš ;) ,vím,že to auto potřebuje větší péči,proto jsem se ptal na cenu a nechce se mě to dávat na díly,určitě by mu šlo vdechnout novej život,taže fakt v pohodě :lol:
mikevana

#6 Příspěvek od mikevana »

bpytlik píše:kolik to ma nalitano? a jestli mas po ruce technicak, kolik to v nem ma napsano na kouli max.? diky
čau,365tis km a píšou tady 2000kg ;)
Martin85

#7 Příspěvek od Martin85 »

60-80 dle reálnýho stavu
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Martin85 píše:60-80 dle reálnýho stavu
buh ví jestli, ale kdo ví
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Když se nechají odborně vyčistit ty sedačky, trochu poleští lak a kola někdo si ji určitě adoptuje. Ta barevná kombinace v M paketu a šíbrem je úplně OK! Jako tourist family wagen to má pořád potenciál, hoď si to na E39 komunity.
Perunwit

#10 Příspěvek od Perunwit »

Šíbr je právě smrt tohohle a nejen toho auta. Myslím, že auto bude mít kompletně shnilý dveře, prahy, zvedací kostky a všechno okolo. Gumy taky nevypadaj kdovíjak čerstvě. Můj názor je, že cena max těch 60 a to leda pro někoho, kdo ji už jenom dorasí a pak zahodí :| . Do tý doby bude mít (kdysi) super káru. Bohužel. Bejvaly to super tanky.
Leštit kastli a renovovat intr je podle mýho vyhození peněz.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Myslel jsem skrz lepší rychlejší prodej, vyčištění sedaček a vosk nic moc nestojí. Nějaká renovace laku asi smysl nemá dokud jsou orezliny. Vidím spodky předních L/P dveří a zadní 5 dveře. Ty by se max daly nechat nalakovat po boční lištu. Měl jsem to tak kdysi na E36 a drží to opticky celkem OK.
Tím adoptovat jsem myslel, že do toho hned dalších 50tis. vrazí za podvozek, motor servis a lak. Kdyby to byla nějaká holota serie tak se nebavíme.
Odpovědět