Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prestqvba bmw e46 sedan na M3

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomas696

Prestqvba bmw e46 sedan na M3

#1 Příspěvek od Tomas696 »

Zdarec. Chtěl bych tohle cestou najít někoho kdo mě popíše návod jak co vše udělat pro přeskládaní M3 předních dílu na obyčejný E46 sedan. jednoduše mam bwm e46 sedan ale chci mít předek z m3 ( Kapota, blatníky, nárazník) co vše potřebuju a co vše musím udělat prosím nějaký detailnější návod nebo tell číslo že by mi to někdo řekl
lubooos
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestqvba bmw e46 sedan na M3

#2 Příspěvek od lubooos »

M3 ma uplne jine vse, sirku, delku, coupe vs sedan. Uplne nevim zda se ti nekdo ozve ze to dokaze. A dalsi vec, zadek vozu by si mel pak uzsi a bude to vypadat uplne silene. Radsi predelej na m-paket.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Prestqvba bmw e46 sedan na M3

#3 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Přesně tak zrovna u E46 je tenhle nápad úplně zcestnej jak technicky, tak časově a finančně. Do širší M3 kastle jdou i širší nápravnice, náboje kol/brzdy.. (to lze možná v serii dohnat podložkama kol). Nedovedu si to představit na sedanu když ani neexistujou OEM díly. Zrovna předek bejvá jinej u kupé vs. sedan. Aspoň u E36 to tak bylo, takže leda upravit stávající plechy jakože podběhy vyválcovat a trochu rozšířit, do předních blatníků vyřezat mřížky? Takový pokusy jsem neviděl ani u světskejch :D

Ps. Řekl bych bude jednodušší konverze E39 poladit na M5.
Odpovědět