Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

update navi, carplay, fsc, jazyk

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jararak

update navi, carplay, fsc, jazyk

#1 Příspěvek od jararak »

Zdravicko pani a damy

ak by nahodou niekto mal zaujem, viem ponuknut bud lokalny, alebo vzdialny support k updatu map

pokial je v aute originalna navigacia viem vygenerovat FSC kod pre navigacie a zaroven ponuknut link k mapam (samozrejme viem pomoct aj s retrofitovanymi systemami, ale tam uz budem potrebovat pristup k jednotke - anydesk/teamviewer a prisluchajuci kabel)

nazov map (nazov riadiacej jednotky) / najnovsia verzia dostupnych map
Professional -
Premium (cic) / 2023
Next (nbt) / 2023-1
Evo id4 (nbt-evo id4) / 2022-1

Business
Motion (mcic) / 2023
Move (champ) / 2022
Route (entrynav) / 2023-1

s updatom map pre Nbt-evo id 5/6 a map Way u entrynav2 systemu viem pomoct tiez, ale je to troska komplikovanejsie a prevazne uz je potrebny vzdialeny pristup pomocou enet kablu, u istych verzii to samozrejme islo aj skrz aktivacny subor cez usb
u posledne menovaneho viem taktiez aktivovat Carplay, pre starsi system evo id4 viem ponuknut update na novsi OS id5/6 ktory uz carplay podporuje (s istymi obmedzeniami), pre ostatne, vyssie menovane systemy len s pouzitim tzv MMI boxu co ma iste obmedzenia, ale posunie starsie systemy na o kusok vyssiu uroven - to uz ale len s fyzickou montazou.

vo vsetkych vyssie menovanych profi jednotkach viem aktivovat video za jazdy, cz/sk jazdyk vo vecsine hore menovanych jednotkach (mimo champ)

ak by som napisal nieco nezrozumitelne, alebo chaoticky a potrebovali hlbsie vysvetlenie, alebo len tak sa potrebovali informovat - nevahajte sa opytat

nejake referencie na pracu skrz webstranku, popripade fb stranku bmwcoding.sk
na trhu sa poflakujem uz nejakych 12-3 rokov, tak uz som kde-co videl (ale vsetko urcite nie), tak snad by som vedel s niecim pomoct aj u vas
Odpovědět