Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
2din změna úvodní obrazovky
2din změna úvodní obrazovky
Věděl by někdo jak změnit startovací obrazovku u 2din E46. Mám nějaký NoName z Číny. Za těch pár korun Funguje skvěle, má toho víc než jsem čekal, ale při každém zapnutí tam je ten panák Android. V menu je možnost a je dokonce v českém jazyce změny úvodní obrazovky, jenže jak na to klepnu vyskočí okno s numerickou klávesnicí. Předem říkám, že návod tam nebyl a všechny napadnutelné 4místné kombinace jsem vyzkoušel. Díky za každý TIP.
Re: 2din změna úvodní obrazovky
Zkus 1314, pokud jsi to ještě nezkoušel. Je to nejčastější kombinace pro podobná Android rádia.
Factory
To enter the Factory Settings you need to know the password,
The Factory Password is defined at factory_config.xml -> <password>1314</password>
Altough the file states that the password has to be 4-6 digits, also one digit does work.
It is not possible to disable the Password mask.
most common known passwords are:
1314 (default pass
word / GS:Mekede, Navifly, Naviodm,... LZH: Andream)
070305 (ALS)
0 (full Factory file)
1316
2486
5678
1812
8888
111111
190627 (HIFIMAX,dFY)
666666 (dLC)
Můžeš zkoušet ...
To enter the Factory Settings you need to know the password,
The Factory Password is defined at factory_config.xml -> <password>1314</password>
Altough the file states that the password has to be 4-6 digits, also one digit does work.
It is not possible to disable the Password mask.
most common known passwords are:
1314 (default pass

070305 (ALS)
0 (full Factory file)
1316
2486
5678
1812
8888
111111
190627 (HIFIMAX,dFY)
666666 (dLC)
Můžeš zkoušet ...
Dík, je vidět, že se vyznáte, nakonec to byl 5678. Ještě by mě zajímalo jak Vám sedí panel klimatizace v popelníku. Já ho tam za žádnou cenu nemůžu pevně usadit a to i když porovnám pořádně ty dráty zezadu. Pořád se hejbe, vyjíždí na jedné straně když ho tam zatlačím a je furt tak z části povylezlej.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
To bude tím, že pokud dáváš klimapanel dolů, tak na to musíš mít i správný rámeček. Ten co tam je, je dělanej na přihrádku ne na klimapanel.
Řeší se to buď sehnáním nového rámečku s popelníkem (nový v BMW 4 500,- - ale je krásný:) ) Nebo sehnat z jiného auta... je jedno jestli coupe, sedan, tour - jsou stejné. A nebo na E46 klubu na FB je kluk, co na 3D tiskárně tvoří takový malý mezikus, díky kterému tam lze správně panel zasadit a chce za to myslím 500,- Bohužel si nepamatuju jméno toho kluka, ale když se tam zeptáš, tak ti určitě někdo poradí případně se ozve sám.
Řeší se to buď sehnáním nového rámečku s popelníkem (nový v BMW 4 500,- - ale je krásný:) ) Nebo sehnat z jiného auta... je jedno jestli coupe, sedan, tour - jsou stejné. A nebo na E46 klubu na FB je kluk, co na 3D tiskárně tvoří takový malý mezikus, díky kterému tam lze správně panel zasadit a chce za to myslím 500,- Bohužel si nepamatuju jméno toho kluka, ale když se tam zeptáš, tak ti určitě někdo poradí případně se ozve sám.