nechtějí pouze prodatdisgorge13 píše:Podle součtu odkazu na německé individual pelechy je věc jasná, když nekdo prodává auto za 17900 EUR tak chci pořádný fotky předem a kupovat ne od překupníka, ale od firmy - člověka , který jdou po jistotě a nechtějí pouze prodat ...

jó no určitě, až bude někdo v roce 2043 kupovat sedmičku tak určitě nebude hrát rolidisgorge13 píše: Individual nikoho za 20let zajímat nebude ale hlavní faktor bude stav auta jako takového a hlavně bez úprav mimo továrnu ...
zda se jedná o origo individual, ale určitě bude ten kupec řešit stav a né příběh, protože to bude brát na daily ježdění

Import Japan, stav bez úprav. Neodporuje si tohle? Jako nevim, fakt se ptám, protože mi to z fotek přijde, že mezery mezi písmenkama na iDrive jsou docela přivožralý.disgorge13 píše: Import Japan, fotodokumentace 100% a firma jede na jistotu ... Ano není to individual, ale mě zajímá origo 100% stav bez úprav ... ( NDR jsou už pouze drahá auta od překupníku bez přidané hodnoty pro kupujícího) ...
co se týče stavu tak asi fakt není co dodat, hezký nevošahaný nevosezený, určitě super auto a stačilo by mi převelice. Ale bez výhřevu volantu, ask na minidisky, s divnejma písmenkama v idrive... to uskladníš do té garáže jak říkáš, ale až to postavíš vedle individualu, kterej má obšitej tunel a spodní tapece a strop a palubku v kůži tak tohle si řekneš je béčko. Nota bene pokud bys postavil tohodle albína vedle naleštěný individual barvy, to pardon.disgorge13 píše:
- https://www.gieldaklasykow.pl/bmw-750i- ... n-wroclaw/
- https://www.gieldaklasykow.pl/bmw-750il ... n-wroclaw/
Tady není co dodat pouze vybrat finance a vyrazit, zaplatit a uskladnit do garáže ...
Do NDR takto již vyrazit nemohu, kvalita není zcela jasná ...
Pokud někomu smrdí německo na nákup bmw tak jakoby fakt nevim netušim, ale já osobně bych raději kupoval v beneluxu/francii/švajcu/německu než v Polsku, ale nekritizuju. Jet si koupit do polska japonce v obyč výbavě proč ne, život je někdy crazy a neni čas hledat individual filozofovinu