Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 740d xDrive F01

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
jofo

BMW 740d xDrive F01

#1 Příspěvek od jofo »

Přesné typové označení vozidla: BMW 740d xDrive F01
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 9/2012
Objem válců: 2993ccm
Výkon: 230kW
Druh paliva: nafta
Barva: černá metalíza
Počet najetých kilometrů: 330000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 8/2024
VIN (posledních 7 znaků): C996990
Cena: 310000Kč
Popis výbavy: Co mě napadá: originál komplet M-paket, full adaptive LED světlomety, head-up display, digitální budíky, kamery 360°, ventilované kožené sedačky - nastavitelné přifukovací, soft close, keyless, obrazovky vzadu, stropnice černá alcantara, alarm, navigace neomezené updaty, adaptivní tempomat, zimní pneu, opravdu kromě panorámy to auto má mám pocit všechno. Přídavná výbava: pískování VIN skel, homologované folie, GPS modul, aktivní zabudované zařízení v hodnote 60tis. Kč. Auto do 2019 servisované v BMW, pak Autopupík(faktury mám) a bylo na kontrole i u Snejka. Dovoz ze Slovenska. Jsem 3. majitel s tím že osobně dobře znám oba předešlé majitele. Koberečky velúrové - teď radši gumené. Auto už mi jenom stojí v garáži a nemá využití a i když má nájezd tak je ho škoda - teď už ho jednou týdně protáhnu jen pro radost. Dotazy rád zodpovím.
Popis provedených oprav: Kardan vyměnený v BMW při 260tis., levý světlomet výměna - střet se zveří
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: silentblok řídící tyče řízení vlevo vepředu
Kontakt: jozo.novacek@gmail.com
731450799
https://www.rajaut.cz/280664-bmw-7-740d-xdrive

Obrázek
Obrázek
Odpovědět