Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dostupnost ceníku dílů
Dostupnost ceníku dílů
Ahoj, po dlouhé době potřebuji koupit díl na BMW E66 a nemůžu se dostat na ceník dílů. Funguje to ještě? Jde mně konkrétně o pouzdro olejového filtru 11427521353 a taky jsem si chtěl pozjistit na kolik výjdou originál stěrače. Nebo nějaký tip na funkční druhovýrobu? Např. Bosch Aerotwin?
díky
díky
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dostupnost ceníku dílů
Cartec znepřístupnil ceník už několikrát, zkus www.bmw-parts.cz
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
43 eur to pise…co je u nas jeden predajca dielov tak na ich stranke si vies hodit priamo cislo dielu a hodi ti to ich cenu aj dodanie..
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ja měl u e65 problém se stěračema ať jsem koupil origo nebo bosch - po velmi krátké době začal jeden nebo druhý dělat bordel a zjistil jsem že je to tím že se málo prodávají a dlouho leží na skladu a gumičky tvrdnou
Ohledně cen dílů je nejlepší přímo kontaktovat prodejce kde má klub slevu
Ohledně cen dílů je nejlepší přímo kontaktovat prodejce kde má klub slevu
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Vsem dekuji za reakce. Prave ze minule streace byly origo a po 6 mesicich mne jeden zacal delat bordel. Staly neco kolem 2000 kc a uz podle krabicky, ktera byla totalne vybledla, se mne ani nechtelo verit, ze jsou nove
.

1031,- Kc
-
- Člen Klubu
kup jen grafitový gumy a vyměň si to sám za půl darma
a vydrží to nejdýl

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

To jsem vloni udelal a nic moc. Po 6 mesicich me ty sterace zacaly delat bordel. Letos jsem zase vymenil jen ty gumicky a nevydrzely ani mesic. Hrozny srani s tim a uzitek 0. Takze jsem nakonec objednal nove Bosch ze 1400 a uvidime.
Nejlepší jsou SWF a zaleží jakou kapalinu dáváš protože ty co mají hodně líh tak zníčí gumičky a některé odstranovače hmyzu jsou taky dost agresivní. Mě vetšinou SWF a občas i Bosch vydrží tak ten rok až dva. Ted jsem u e38 dával po 2 letech nové SWF protože ty staré už byli tak z 50% mrtvé
11427521353 - 978kč bez slevy
11427521353 - 978kč bez slevy
- soukupadam
Tekutý stěrače a gumičky neřešíš.
Jaké kupuješ tekuté stěrače? Mě nebaví to časté aplikovaní a to že u nekterých značek pak poskakují stěrače
- soukupadam
Tak ty mam asi presne ja. RainX nebo co normalne z obchodaku za 8 eur, ale funguje to super. Davam to i na gumicky. Ale je s tim srani, musi se to poradne vylestit.
Nechávám si dělat ultraglas od nanolexu a to je opravdu bomba.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem tekute sterace nedaval, ale daval jsem detailer V7 od chemical guys a parada, vydrzelo to dlooouho, kapky deste vlivem vzduchu okamzite mizely, ale ve meste uplne ne, mala rychlost. Byla to vyborna srajda. Koupim si ji znova...
- soukupadam
Máte někdo odkaz na ty samotný gumičky stěračů?
-
- Člen Klubu
v každým krámu s autodílama je koupíš , ale doporučuju ty na kamiony, koupíš 70 cm a zastřihneš je jsou o něco lepší... a grafitovýsoukupadam píše:Máte někdo odkaz na ty samotný gumičky stěračů?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

- Don
ty z BMW nedoporucuju
Tu trvanlivost tekutých stěračů nejvíce ovlivňuje, jak moc si připravíš okno, než to na to aplikuješ... Ideálně vyleštit a hlavně odmastit, potom aplikovat. Už jsou dneska čističe oken, který v sobě ty tekutý stěrače mají, takže si jenom jednou za čas umyješ okno a docela to funguje
Pak na to ještě nesmíš cintat vodu do ostřikovačů z Tesca, ta to rozežere víceméně okamžitě

Pak na to ještě nesmíš cintat vodu do ostřikovačů z Tesca, ta to rozežere víceméně okamžitě