Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tam jsou dva kusy plechu, který jsou napříč a jsou tam kvůli kompresoru a sedí na tom rezerva. Ty se skrz 103 nádrž odstraňují. Po obvodu se nic neřeže. Ta pájená kabeláž ještě… svazek je bezhodnotnej, to bys dostal k neprovrtanýmu sání zadarmo.
Ale stejně… kdo by to LPG odstraňoval? To auto si 99% lidí koupí a to LPG do toho dřív nebo později nacpe.
Ale stejně… kdo by to LPG odstraňoval? To auto si 99% lidí koupí a to LPG do toho dřív nebo později nacpe.
ta první ještě ok, ta si myslim může někomu padnout do oka a cena asi v pohodě pro jednání. A i kdyby to šlo bez slevy tak přivřít oči a říct si má to nový gumy a třeba by se možná někdo našel. Ale čekal bych, že si každej zájemce u auta řekne slevu na 300 a dej mi to bez těch starejch zimáků
Ale ta druhá.
O 80 tis. km starší kára a za takový prachy?
Navíc tomu inzerátu fakt škodí ta první fotka, kde zadní nárazník vypadá jak lakovanej sprejem před barákem u xaliče na předzahrádce a přední kolo vypadá nemocně. Do toho volant vypadá, že vystřelil milisekundu po vyfocení a už leze ven. Poznámka o snadnym vyndání LPG je zbytečná. Kdo by to kupoval, aby to vyndaval?
Docela se divim, že mu JaraX dovolil piano dekor tam hodit nicméně když to porovnam s tim co je dostupný v německu tak prostě ten inzerát nemá šanci
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 96646.html

Ale ta druhá.

Docela se divim, že mu JaraX dovolil piano dekor tam hodit nicméně když to porovnam s tim co je dostupný v německu tak prostě ten inzerát nemá šanci
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 96646.html
kurevtore to jsi vybral ale japonce. To je tak trochu nesmysl kupovat, je tam spousta věcí k předělání. CAS, monitor, brzdy, světlomety, spousta kódování, plus nějaký ty individual dodělávky a LPG… To je auto ve finále za cca 600.
Jinak já ten diamond viděl naživo. No je to velmi zvláštní barva, bude si hledat kupce. Jako ona je moc hezká, ale taková holčičí. Kdyby to bylo třeba v mondstein, tak je to auto už prodaný.
Já se na to JaraXe schválně ptal, jestli upadl zájem o E65 jako takovou, protože samotnýmu mi přijde, že je ta doba, kdy už lidi koukají po novějších autech. Tady je to taky jakýsi mrtvý čím dál víc. Ale stále má víc než dost klientů, kteří čekají na jednorožce a za toho jsou ochotni zaplatit ještě víc, než je tahle diamond.
Jinak já ten diamond viděl naživo. No je to velmi zvláštní barva, bude si hledat kupce. Jako ona je moc hezká, ale taková holčičí. Kdyby to bylo třeba v mondstein, tak je to auto už prodaný.
Já se na to JaraXe schválně ptal, jestli upadl zájem o E65 jako takovou, protože samotnýmu mi přijde, že je ta doba, kdy už lidi koukají po novějších autech. Tady je to taky jakýsi mrtvý čím dál víc. Ale stále má víc než dost klientů, kteří čekají na jednorožce a za toho jsou ochotni zaplatit ještě víc, než je tahle diamond.
Nemyslím si že jen kvůli té barvě se bude hůř prodávat. Mě osobně ta barva přijde zajímavá, je to zase něco jinýho. Mě na tom autě nejvíc vadí poměr cena - stáří - a hlavně nájezd. I když je to prakticky hotový auto, do kterého padly nemalý peníze.
jo sorac jestli to byl tokyo model, to je asi pravda, ze to nechces
-
- Kontaktovat uživatele:
Pajku fakt bys do auta co ma skoro dvacet let a 43k km narval plyn??? Jako FAKT ???
Pokud by to bylo na každodenní provoz, tak proč ne… nízký km nevnímám jako překážku.
"pokud"
Je ještě dneska někdo, kdo si kupuje 15 let starou sedmičku v pětilitru, kdo si to kupuje na denní ježdění jakože hlavní auto? I přesto, že do toho musí dát LPG, aby měl na PHM?
Fakt se ptám. Takovej člověk existuje?
Je ještě dneska někdo, kdo si kupuje 15 let starou sedmičku v pětilitru, kdo si to kupuje na denní ježdění jakože hlavní auto? I přesto, že do toho musí dát LPG, aby měl na PHM?
Ano
A řekl bych, že nejsem jedinej. Osobně znám několik dalších lidí, který sedmičku provozují jako hlavní daily auto. Spíš mě překvapuje, že to někdo používá na něco jinýho (víkendové kochačky kolem komína?). Asi žiju v nějaký divný soc. bublině

A řekl bych, že nejsem jedinej. Osobně znám několik dalších lidí, který sedmičku provozují jako hlavní daily auto. Spíš mě překvapuje, že to někdo používá na něco jinýho (víkendové kochačky kolem komína?). Asi žiju v nějaký divný soc. bublině

-
- Kontaktovat uživatele:
To se neda rozporovat, spousta lidi ty pelechy ma jako mezka, o tom zadna a sam nejsem vyjimkou. Ale koupit tak stare auto za 15k€ ktere nema najeto skoro nic, bude asi v moc hezkem stavu nedotcene tunerem, mistrama v oboru a zkurvit ho plynem aby se z nej udelala nakupni taska mne prijde takove nejakym zpusobem zvracene. V naprosto drtive vetsine ty auta co jsou na denni jezdeni maji najeto slusnou porci km a maloktere je fakt hezke protoze zub casu a ten najezd se na nich nemilosrdne podepsal.
Pokud přece plánuju E65 na denní ježdění a budu ho mít hodně let, tak mám lepší si koupit auto auto s 50k a dát do něj novej plyn, než auto s 350k a 10 let starým plynem, kde budu hned měnit nádrž a další komponenty. A nemusí mě zajímat kardan, diferak, převodovka, atd., tyhle věci budou prostě TOP u auta za 50k, takže vy výsledku to v pohledu na 10 let třeba vyjde ve výsledku levnější, než pelech za 150, co bude mít 350k najeto už v době koupě.
E65 má na denní ježdění hodně lidí a jak psal Hoody, takové auto mi nedává moc smysl na to, abych s ním jednou za 14 dní jel na zmrzlinu. Na to mám jiný auto. Tohle leda tak se 760.
E65 má na denní ježdění hodně lidí a jak psal Hoody, takové auto mi nedává moc smysl na to, abych s ním jednou za 14 dní jel na zmrzlinu. Na to mám jiný auto. Tohle leda tak se 760.
tak jo, uznam vám to no 

Jako mít málo jetej kus a dát to do LPG a jezdit s tím denně je jakoby trochu prznění, ale zase ty auta byly určené, aby se s nimi jezdilo a jako vždy je to otázka peněz * jestli se ti chce utratit 15k€ za staré auto, nebo koupit sedmu za 8k€ a 200k českejch do toho vysypat, vlastně nevím, co je horší 

- soukupadam
E65 jako daily je top auto, kdyz jsi ochotnej a schopnej to drzet pri zivote. Jasne je to stara chcanka, ale to i jednicka ovce nebo sup a kolik jich vsude jezdi. A hlavne co si koupis misto e65, kdyz chces V8 limo? Budto Lexus nebo pojizdnej pruser z Evropy.
Tak kdo si ji nechá poslat z Kazachstánu?
https://kolesa.kz/a/show/154982900
Matizi tuhle kup rozprodej na díly a zůstanou ti sedáky
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/b ... FByPp.html

https://kolesa.kz/a/show/154982900
Matizi tuhle kup rozprodej na díly a zůstanou ti sedáky

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/b ... FByPp.html
-
- Kontaktovat uživatele:
Dily na e65 je celkem pruser prodavat, moc se to nesere, nehnije a az na par proflaklych veci to je skoro neprodejne. Kdo ma to auto hezke vetsinou umi zaplatit dil novy nebo z druhovyroby. A kdyz se nejaka triskne, je to ihned totalka a stejne se to nespravuje. Mam sestero dveri a zustanou mi asi naveky -) Nemam ani silu to inzerovat.
Ten kazach je moc hezky.
Ten kazach je moc hezky.
Ja tu mam asi 12 aut na dily a za rok a pul jsem prodal jedny dvere.. dvoje jsem spotreboval na svoje auta
to neni jako na E38, kde se dneska za zdravy dvere dava pul manzelky a hospoda.. 

áno presne tak som spravil, dal som 15t € za auto z roku 2007, ktoré má dnes 16 rokov a nahradilo Mercedes z roku 2011. Mám na nej na budíkoch optimistických 240t (realita tak 400). Ale lepšiu 7er na denné jazdenie za tie peniaze nekúpiš. F-ko je krám, a E38 už nechcem ťahať von každý deň. Takže nebolo inej voľby ako E66 750Li Individual s krásne spraveným plynom vo výbornej výbave a po veľkom servise. A to som to auto reálne hľadal rok, kto to má v dobrom stave to moc predať nechce, aj moju mal známy 12 rokov a ťažko sa s ňou lúčil. A už keď tam to LPG je tak je to príjemné jazdiť za 10-11€ na 100km. To jazdíš ako na 2.0D akurát máš pod riťou vyše 350 koní.kurevtor píše:"pokud"
Musím jako říct, že se mi to docela líbí
škoda toho motoru