Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Díly lepší než febi
Díly lepší než febi
Kde prosím vás kupujete lepší značky podvozkových dílů. Můj mechanik bere z autorozvodů a tam mají jen tenhle šmejd. Pomocný typ řízení 32211141592 vydržel asi 500km. Děs. Kde teda objednat třeba lemforder. Na netu toho moc není. dík
Re: Díly lepší než febi
Např. motora.cz, tam máš na výběr co chceš a dobré ceny oproti AutoKe..... Je dobré znát originál číslo dílu.
Dík. Zapomněl jsem napsat pro E39. Sadu teď zrovna nepotřebuju.
Ta motora.cz je nějaká divná. Načítá se hodinu a neumí nic najít. Snad se probudí.
Ta motora.cz je nějaká divná. Načítá se hodinu a neumí nic najít. Snad se probudí.
Nejde o to jestli bere z autorozvodů nebo jinde,ale tento díl skoro nikdo nevyrábí ,bud FEBI nebo originál BMW...ACDC píše:Kde prosím vás kupujete lepší značky podvozkových dílů. Můj mechanik bere z autorozvodů a tam mají jen tenhle šmejd. Pomocný typ řízení 32211141592 vydržel asi 500km. Děs. Kde teda objednat třeba lemforder. Na netu toho moc není. dík
Jasně, dík
-
- Člen Klubu
což o to eshopů je plná p*del a vesměs nabízí podobný sortiment. Každopádně 32211141592 fakt vypadá economy varianta jedině na FEBI BILSTEIN 12903. Nevím jak to bývalo s tímhle dílem dřív.
Já bydlím v Bratislavě a tady to funguje ok (slovenské stránky). Ceny mají supr, nakupuji u nich na svou starou E39, popř. na naše jiné auta pravidelně. Termín dodání na prodejně zpravidla do druhého dne.ACDC píše:Dík. Zapomněl jsem napsat pro E39. Sadu teď zrovna nepotřebuju.
Někdy je lepší šáhnout přímo po origo dílu za cenu vyšší a někdy i brutální ceny.ACDC píše:Kde prosím vás kupujete lepší značky podvozkových dílů. Můj mechanik bere z autorozvodů a tam mají jen tenhle šmejd. Pomocný typ řízení 32211141592 vydržel asi 500km. Děs. Kde teda objednat třeba lemforder. Na netu toho moc není. dík