Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

2020 F87 M2 Competition, manuál

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sedrik

2020 F87 M2 Competition, manuál

#1 Příspěvek od Sedrik »

Přesné typové označení vozidla:F87 M2 competition
Druh karoserie: kupé
Rok výroby: 3/2020 - auto je až do 2024 v záruce
Objem válců: 2979
Výkon: 302 Kw
Druh paliva: benzín
Barva: hockenheim silver
Počet najetých kilometrů: 53 500 Km (s autem jezdím)
Stav vozidla: bezvadné. Auto jsem si koupil pro radost - jsem první majitel a auto slouží primárně na výlety po ČR a do Alp.
Platnost STK: 3/2024
VIN (posledních 7 znaků): 7F95091
Cena: 1.150.000 Kč. Odpočet DPH není možný
Popis výbavy:

čalounění Leather 'Dakota' design-perforated Black /Orange Sériová výbava: Multifunkční volant, Bezpečnostní šrouby kol, Ukazatel tlaku v pneumatikách, Sada na opravu pneumatik, 19" M kola z lehké slitiny Double-spoke 437 M, Ferric Grey, Alarm, Velurové koberečky, Výstražný trojúhelník a lékárnička, Paket zrcátek, Vnitřní zpětné zrcátko s automatickým tlumením odrazivosti, Odkládací paket, M bezpečnostní pásy, Přední a zadní parkovací asistent, Dešťový senzor a automatická aktivace světlometů při snížené viditelnosti, Automatická klimatizace,Systém pro automatické udržování rychlosti s brzdnou funkcí, Adaptivní LED světlomety včetně LED světel pro odbočování a BMW Selective Beam, Světelný paket, High-beam Assistant - asistent dálkových světel, Deaktivace airbagu spolujezdce, Navigační systém Professional, DAB tuner (digitální příjem rádia), BMW Emergency Call (automatické/manuální volání v případě nouze), Teleservices, ConnectedDrive Services - přístup na BMW Online portál a integrace aplikací, Remote Services (dálkové ovládání vybraných funkcí vozu mobilem), BMW Individual černé vysoce lesklé okenní lišty, Černé vysoce lesklé okenní lišty BMW Individual s rozšířeným obsahem. Volitelná výbava: Komfortní přístupový systém, Zadní kamera, Nastavení sedadel, elektrické s pamětí pro sedadlo řidiče, Elektricky nastavitelné bederní opěrky vpředu, Nastavení šířky opěradla sedadla, Vyhřívání sedadel řidiče a spolujezdce, Prvky obložení interiéru "Carbon Fibre", HiFi systém harman/kardon, Apple CarPlay, M sportovní sedadla, Repair Inclusive - 4 roky / 200 000 km, Service Inclusive - 5 let / 100 000 km, Česká jazyková verze, Manuál a servisní knížka v ČJ.

Popis provedených oprav: nic
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: nic
Kontakt: m2cprodej@gmail.com

Auto je v sériovém stavu. Nikdy na něm nebyl prováděn žádný tuning. Jediná úprava auta jsou přední brzdové kotouče (originál mám).

K autu - jsem první majitel. Je to moje první nové auto, které jsem si kdy koupil a vždy jsem se k němu podle toho choval. Servis v Renocaru + u známého mechanika (kde měním olej mimo nařízených 30tis). Olej měním po 10-12tis Km. Tankuji pouze 98/100 oktanový benzín.
Auto nebylo nikdy v myčce. Na přední částí je folie a na celém autě keramika.
Interier (nemám aktuální foto, ale doplním, nebo zašlu) - červené prošívání, příplatkové sedačky.

M2C je super auto - jezdí se s ní naprosto skvěle a je to první auto, které jsem kdy měl, kde mě opravdu nic nevadí. Skvělý motor, spojený s perfektním podvozkem a manuální převodovkou - úžasný řidičský zážitek. Důvod, proč o prodeji uvažuji je, že bych chtěl vyzkoušet jinou koncepci (motor uprostřed, nebo vzadu - tj., Cayman/911).

K autu je ještě druhá sada kol (style 513m 18ky). S nimi je cena 1.190.000 Kč.

Foto:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět