Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Voda do odstrikovacu

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dajaji

Voda do odstrikovacu

#1 Příspěvek od Dajaji »

Zdravím, mám takový problem. Posledních par týdnu mi vyskakuje velmi často upozornění, ze chybí voda v odstrikovačích. Když to doplním na par dni to zmizí a třeba 4-5 den to vyskočí znovu. I když neodstrikuju nebo jen minimálně. Jak kdyby se ta voda vyparila. Celkove i ten tlak při odstriku je menší než kdysi. Nevíte čím by to mohlo byt? Mám bmw f20 ročník 2013.
Předem děkuji za odpovědi.
PearlJam

Re: Voda do odstrikovacu

#2 Příspěvek od PearlJam »

Dajaji píše:Zdravím, mám takový problem. Posledních par týdnu mi vyskakuje velmi často upozornění, ze chybí voda v odstrikovačích. Když to doplním na par dni to zmizí a třeba 4-5 den to vyskočí znovu. I když neodstrikuju nebo jen minimálně. Jak kdyby se ta voda vyparila. Celkove i ten tlak při odstriku je menší než kdysi. Nevíte čím by to mohlo byt? Mám bmw f20 ročník 2013.
Předem děkuji za odpovědi.
Mě se stávalo sice na jiném BMW (E91) 318d, že mi tekla voda kolem trysek, které ostřikují xenony. Někdy tekla a někdy ne. Už nevím co jsem s tím dělal.
Určitě ti to někde teče, dolej a koukej pod auto, kde. Někdy to může téct ještě kolem motorku, viděl jsem i praskly motorek.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Prasklý motorek, hadice, napojení… musíš pohledat… začal bych u motorku…
“Ability is what you're capable of doing.”
KEAN

#4 Příspěvek od KEAN »

Také jsem měl prasklý motorek, ta prasklina skoro nebyla vidět. vyměnil jsem za jiný a ten byl také prasklý :roll:
Nakonec jsem prasklinu zalepil a fungovalo to dobře, abys vyloučil ten ostřik světel, chtělo by to jej zakázat v kódování nebo odpojit motůrek
Odpovědět