Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nový znak BMW na kapotě

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TurboShnek

Nový znak BMW na kapotě

#1 Příspěvek od TurboShnek »

:whaasup:

Každé dva roky řeším klasický problém s oloupaným znakem BMW na kapotě abych nedostal vynadáno na STK. Protože originál u dealera stojí přes 1000,- kč, do teď jsem ho vždy vyměnil za padělek z činy který stojí 50,- kč :D ale nedávno jsem našel "originál" od Poláků na novém e-shopu Allegro.cz za 200,- kč.

Neví někdo jestli ty znaky na Allegru jsou opravdu originály nebo jsou to taky paděleky z Číny/Polska? A pokud to jsou originály, neví někdo jestli BMW už vyřešili problém s loupáním barvy (vyplatí se vůbec koupit original nebo se oloupe stejně jako padělek?). Na RealOEM jsem našel že poslední verze znaku je z roku 1990 tak že předpokládám že s tím od té doby nic nedělali. :eh: https://www.realoem.com/bmw/enUS/partse ... &q=8132375
bmw1.jpg
bmw1.jpg (65.03 KiB) Zobrazeno 1942 x
Díky
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Nový znak BMW na kapotě

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Hm to nevim kolik vydrží origo, dobrá otázka. Ale určitě to nebude 10let. Btw. za oloupanej znak už se píše na STK jako závada, wtf ? :lol:
TurboShnek

Re: Nový znak BMW na kapotě

#3 Příspěvek od TurboShnek »

Totic píše:Hm to nevim kolik vydrží origo, dobrá otázka. Ale určitě to nebude 10let. Btw. za oloupanej znak už se píše na STK jako závada, wtf ? :lol:
Jako závadu mi to nepočítali ale vynadali mi že "na vozidle musí být všechny tovární znaky", tak tam vždycky radši dávám nový znak. :( :lol: Záleží na jakého pracovníka člověk narazí. Kdysi mně nenechali projít kvůli špatně seřízenému světlu, za pár let mi zase pracovník sám seřídil světlo přimo při kontrole. :ja_nic:
Odpovědět