Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sociální sítě klubu
Sociální sítě klubu
Ahoj,
jak jsme se i řesili na VH, tak by bylo dobré trošku zlepšit dosahy našich sociálních sítí.
Přišel mi i dobrý návrh od jednoho z členů, že by se na sítě dávali i fotky/videa, které zveřejníte zde na fóru. Souhlasíte s tím?
INSTAGRAM
https://www.instagram.com/bmwautoklub/
FACEBOOK
https://www.facebook.com/BmwKlubCr
jak jsme se i řesili na VH, tak by bylo dobré trošku zlepšit dosahy našich sociálních sítí.
Přišel mi i dobrý návrh od jednoho z členů, že by se na sítě dávali i fotky/videa, které zveřejníte zde na fóru. Souhlasíte s tím?
https://www.instagram.com/bmwautoklub/
https://www.facebook.com/BmwKlubCr
-
- Člen Klubu
Re: Sociální sítě klubu
Za mě klidně.
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ano, taky souhlasím
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Jo, proč ne.
Ano, souhlasím.
Souhlasím s tím, že co je v klubovkách = přístupné jen platícím členům bych nechal na FB jen v té skupině pro platící členy.
Vzhledem k tomu že FB ani IG mít nemůžu, tak je mi to buřt 

Souhlasím s Gerchanem, že co je v sekci pro platící členy by mělo být v uzavřené skupině. Jinak za mě je posun na sociální sítě krok správným směrem
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic
EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic
EX E46 316ti Compact - Japanrot
EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic
EX E36 316i Compact - Hellrot
EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic
EX E46 316ti Compact - Japanrot
EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic
EX E36 316i Compact - Hellrot
-
- Člen Klubu
mě je to jedno ...fAKEBUK jsem zrušil už dávno, áč je to šmejd a instagram nemám...ale chápu to.... 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Pokud se jedná o běžný fotky auta, tak OK. Samozřejmě bez RZ.
Know how postupy atd. bych nechal jen pro platící.
Know how postupy atd. bych nechal jen pro platící.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Fotky ze kterých sekcí? Text od fotek k tomu též?
Tohle je velmi široké téma asi nelze bezhlavě a automaticky sdílet vše, co se tu objeví.
Asi by bylo vhodné mít u diskuse "zaškrtávátko" s funkcí "sdílet na FB/IG", jenže jak to bude se reakcemi/odpověďmi? Co když reakcionář (lepší synonymum mě nanapadlo
) se zveřejněním své odpovědi mimo uzavřené forum nesouhlasí?
Jak psal Pajk85, fotky by měly být alespoň základně anonymizovány, tzn. neměla by být vidět RZ auta nebo č.p. domu či jméno ulice. Kdo to bude dělat? Automat na to asi neexistuje ...
Kdo chce, může do uzavřené skupiny přispívat už dnes a pokud chce někdo něco zveřejnit na klubovou stránku, může oslovit někoho z VR/KK a domluvit se.
Tohle je velmi široké téma asi nelze bezhlavě a automaticky sdílet vše, co se tu objeví.
Asi by bylo vhodné mít u diskuse "zaškrtávátko" s funkcí "sdílet na FB/IG", jenže jak to bude se reakcemi/odpověďmi? Co když reakcionář (lepší synonymum mě nanapadlo

Jak psal Pajk85, fotky by měly být alespoň základně anonymizovány, tzn. neměla by být vidět RZ auta nebo č.p. domu či jméno ulice. Kdo to bude dělat? Automat na to asi neexistuje ...
Kdo chce, může do uzavřené skupiny přispívat už dnes a pokud chce někdo něco zveřejnit na klubovou stránku, může oslovit někoho z VR/KK a domluvit se.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Já chápu Gerchana i ostatní v tom, že by fotky z klubovek měly zůstat v nějaké uzavřené sekci, ale na druhou stranu tady jde o honění těch sledujících na FB a IG, takže když to dáme do uzavřené skupiny, tak nic nenahoníme.
Takže bych souhlasil s Pajkem, že fotky celých aut - tedy takové to "dnes bylo hezky, šel jsem to umýt" nebo "dneska jsem byl na výletě, tak nějaké foto" by se měly dávat i na veřejný IG a FB. Samozřejmě za podmínky, že admin FB a IG (tedy asi Barbara), případně ten, kdo to bude nahrávat na sítě odmaže prostě ty RZ. Ono to nezabere moc času, ale je potřeba na to myslet.
Ostatní věci ale fakt jedině do té klubové skupiny.
Takže bych souhlasil s Pajkem, že fotky celých aut - tedy takové to "dnes bylo hezky, šel jsem to umýt" nebo "dneska jsem byl na výletě, tak nějaké foto" by se měly dávat i na veřejný IG a FB. Samozřejmě za podmínky, že admin FB a IG (tedy asi Barbara), případně ten, kdo to bude nahrávat na sítě odmaže prostě ty RZ. Ono to nezabere moc času, ale je potřeba na to myslet.
Ostatní věci ale fakt jedině do té klubové skupiny.
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
možná by šlo tady na fóru založit vlákno, do kterýho by členové dávali fotky, který by byly určený ke sdílení na socky
- anonymizaci určitě - buď už by si to upravil daný autor, nebo při uploadu dál
- jen ještě dodám proč to děláme - dnes se s námi nebude nikdo bavit o slevách pro klubáky, pokud nebudeme buď mít velkou členskou základnu nebo dosahy na sockách
- jen ještě dodám proč to děláme - dnes se s námi nebude nikdo bavit o slevách pro klubáky, pokud nebudeme buď mít velkou členskou základnu nebo dosahy na sockách
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Tak abych upřesnila 
Sdílely by se jenom fotky/případně i videa s jednoduchým popisem.
Určitě ne všechny příspěvky a už vůbec ne know how a rady.
Jde primárně o to, že fotky na sociální sitě za klub dávám přímo naše (s modelkami i fotografem máme podepsanou smlouvu, aby se zabránilo případným neshodám). Ale díky tomu těch fotek je prostě málo a dnes sdílet random fotky stažené z netu může být o hubu...
Ještě by šlo domluvit, že můžete fotky posílam přímo do zprávy a já je pak budu sdílet, ale to už je prostě riziko, že na to se většina lidí vykašle.
Jinak největší dosah v poslední době měl náš aprílový žertík

Sdílely by se jenom fotky/případně i videa s jednoduchým popisem.
Určitě ne všechny příspěvky a už vůbec ne know how a rady.
Jde primárně o to, že fotky na sociální sitě za klub dávám přímo naše (s modelkami i fotografem máme podepsanou smlouvu, aby se zabránilo případným neshodám). Ale díky tomu těch fotek je prostě málo a dnes sdílet random fotky stažené z netu může být o hubu...
Ještě by šlo domluvit, že můžete fotky posílam přímo do zprávy a já je pak budu sdílet, ale to už je prostě riziko, že na to se většina lidí vykašle.
Jinak největší dosah v poslední době měl náš aprílový žertík

To mi přijde jako dobrý nápad...DC píše:možná by šlo tady na fóru založit vlákno, do kterýho by členové dávali fotky, který by byly určený ke sdílení na socky

Jo, za mě takhle dobrý 

Dobrá, vytvořím tedy nové vlákno a uvidíme jak to bude fungovat 

Prosba k soc. sítím 
Sdílejte co nejvíc věci z klubových sítí a ideálně teď tento reels, jelikož se na něj snažím lapit nějaké partnery pro big, které bych pak ráda převedla i na klub

Sdílejte co nejvíc věci z klubových sítí a ideálně teď tento reels, jelikož se na něj snažím lapit nějaké partnery pro big, které bych pak ráda převedla i na klub