Ahoj,
přemýšlím co se svojí E60, mám několik bmw z toho dvě E60 a nevím jestli si tuhle nechat nebo co s ní. Je to E60 ve faceliftu 2007, 3l benzín 200kw/320Nm v automatu motor N53, najeto tuším 161tis. Auto je v základní výbavě, textilní sedačky bez parkovacích senzorů. Má to smysl držet nebo se toho zbavit? Chápu že na tohle bych si měl odpovědět sám ale nevím. Když půjdu logikou prodej vše čím nejezdíš, tak mám jedno auto
Jestli je to 2007 bez výbavy a v hadře, tak prodat. Osobně ten motor mám docela rád, nikdy mě nikde za 4 roky nenechal, ale oblíbenej v ČR není no. Jinak podle mě všeobecně platí to, že bez výbavy BMW nemá smysl držet.
Děkuji za názor. Já mám možnost porovnat N52 a N53, mám oba a ta N53 je zábavnější, to že na tom lidi šetří je většinou začátek problémů. Jakou může tohle auto mít cenu? To co vidím na internetu je jsou naprosto ujeté ceny.
Jeswtli je to bez výbavy, tak s ohledem na najeté kilometry bych tu cenu viděl někde 100 - 150 k, max 170. Koukal jsem co se pohybují a to je totální ústřel. Že za 523i z roku 2008 s najetejma 180k chce někdo 250k mi přijde totální nonsence. Ale třeba jsem mimo já
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic EX E46 316ti Compact - Japanrot EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic EX E36 316i Compact - Hellrot
Černá e60 bez výbavy v černém hadr interiéru? N53? To naděl prvnímu co přijede… Každý kdo by chtěl/byl ochotný investovat do e60 by bral něco extra… min fabrický Mpaket, LCI, nějakou nevšední barvu (jakože Sv. modrá, červená, stříbrná) s komfort sicnama s odvětráním, jinak je to mrtvé…
Súhlasím s Hanzom. E60 je dnes už tak staré auto, že kto by ho vyložene chcel, tak určite nebude hľadať 530i bez výbavy, ale skôr 545i/550i, prípadne aspoň 535d naložené výbavou.
Ak to auto nevyužívaš, tak najekonomickejšie rozhodnutie je podľa mňa sa ho čo najrýchlejšie zbaviť.