Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Merch klubu pro rok 2024

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

Merch klubu pro rok 2024

#1 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Ahoj,

dnes jsme měli schůzku ohledně merche.

Rádi bychom pár pilotních kousků stihli nechat udělat do Bigu, aby bylo možné si věci osahat (jedná se o kvalitnější textil - vyšší gramáž, vyšší podíl bavlny/100% bavlna) a případně i koupit.

Chceme tedy i od vás vědět o co případně máte zájem, jaké barvy jsou pro vás zajímavé, i slyšet návrhy co udělat.

Zatím jsou ve hře trička, polokošile, mikiny, kšiltovky, termohrnky, přívěsek na klíče, batůžek (aka pytlík na přezůvky).
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Merch klubu pro rok 2024

#2 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Za mě klasika obyč tričko :)
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Tak já jsem pro trička, mikiny něco ve stylu jako na fotce....která mi sem nejde vložit.... :-)

Zezadu za krk bych dal nápis "BMW Auto klub ČR" - ať je vidět, že jsme z jednoho gangu :-) Případně na rameno znak BMW - pokud to je legislativně možné...což asi není...? :-)

Takhle udělat ke každé řadě pár barev a velikostí a mohlo by se to prodávat... :thumbsup:

Tak odkaz místo fotky...

https://www.ebay.com/itm/275219376707?i ... R9irqMjzYw
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Kdysi býval součástí starého fora eshop o který jsem se spoustu let staral. balil věci, běhal na poštu atd. Dřív se to dělalo způsobem jaký píše Bratn, počkalo se na objednávky a následně se zboží objednalo. Pak byly velký oči, protože se generoval menší zisk cca 10% a někteří si myleli, že klub vydělá, když se nakoupí na sklad různé zboží. Od propisek, zapalovače přívěšky, různé tašky, batohy, termosky, cestovní polštářky. A samozřejmě oblečení. Všechno co bylo látkové přes všechny sliby o kvalitě materíálu, gramáží, dohledu VR atd bylo všechno "levný kšunt, že by se i číňan styděl" trika po prvním vyprání se staly nevzhledným haderem, tašky a batůžky nebyli snad ani z látky, jen nějaká umělina.. klub do toho investoval řádově desítky tisíc které se nikdy nevrátili. A nakonec se věci rozdávaly zdarma jako sponzorské dary na srazech, i Big BMW. Počátek byl dobrý úmysl, dodnes mám několik triček z doby před eshopem kdy kvalita látky byla jakš takš solidní a možná mám i z doby eshopu někde.. Jestli se dostanu na Big, přivezu. Co se hlavně prodávalo byly maličksti propisky, přívěšky atd prostě maličkosti v řádu 100-200Kč. Na logo BMW zapomeňte, to už tenkrát zastoupení BMW zamítlo, pouřívali jsme Lopolovo logo. Co budete moci použít je loga na hlavní stránce fora, tedy nápis a šachovnici.. Nechci být hnidopich, jen začínám být s vašimi plány trochu skeptický. Možná se s Viktorem snažíte o něco, oživení klubu, nějak to nefunguje. Za ty dva roky cca neproběhla ani jedna akce co je mi Barunko říkala do telefonu. Chápu, že každý má svoje starosti, rodinu atd. Nefunguje ani základní věc jako je pověšení zápisu z VH na foru dva měsíce po.. Nechápu proč.. Tak se nezlob, že si dovoluji nějakou kritiku.. Pěkný den..
Stejný text jsem dal i na FCB
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jak bylo řečeno i na VH, tak dneska se už nic na sklad nekupuje a ani nemusí. Výrobci triček jsou dost flexibilní a dokáží zpracovávat a odesílat kusovky do pár dní. Ale samozřejmě ohlídat si kvalitu by bylo nutné. Doporučil bych objednat vzorky a po výběru dodavatele si jeho vzorek uchovat pro pozdější porovnání kvality. Je samozřejmě běžné, že jako vzorek přijde super kus, ale poté se začnou dodávat výrazně horší kusy.

Při výběru grafiky prosím dbejte na to, aby jsme nebyli jak chodící reklamní poutače. Decentní rozumně umístěné logo a nápis je OK, ale některé návrhy vypadají jak od čínských kolotočářů... stačí se podívat, co se prodává na eshopech s logy BMW motorsport...

Jinak já bych nebral ten merch jako nějaký způsob obživy nebo zbohatnutí klubu, ale jako reklamu pro klub. Čím bude ten merch kvalitnější, stylovější a já nevím jak to říct.. prostě působit jako od nějaké renomované módní značky, tím více se o to budou lidi zajímat a možná se zajímat i o ten klub.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DC Výkonná rada »

[quote="matal"][/quote]

začnu odspoda - zápis z VH měl už být, sami jsme to už několikrát urgovali. Ti co tam byli a nebylo jich málo, jsou hybatelé věcí co se tento rok budou dít. I minulé roky se toho už dělo více, ale bez osobní účasti to není tolik vidět. I to snad ještě vylepšíme. Oblečení chceme jen kvalitní, drobné tématické a užitečné předměty teď řešíme. Množství jen na objednávku, případně jen malé množství nejobvyklejších velikostí k převzetí na srazech adhoc. Dnes není třeba brát věci na sklad kvůli slevám. Samozřejmě počítáme se šachovnicí, pravidla známe. Na podzimní VH si vyhodnotíme úkoly z jarní VH a směřování na další dva roky...

2 Fabledwarrior: ano počítáme s jednoduchým clean stylem, zkusíme něco nechat vyrobit do BIGu a uvidíme jak to dopadne
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

S tím BMW logem se to má asi nějak takto.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Akorát že je něco jiného označit si prodejnu logem a nebo prodávat předměty s logem BMW, které BMW nikdy nevidělo, neschvalilo a pod... Asi bych je vůně nedráždil a dodržoval jejich pravidla.
vita11 Moderátor
Moderátor

#9 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Tím, že je klub členem BMW Clubs Europe, tak má právo logo použít za specifikovaných podmínek. Je na to poměrně rozsáhlý guideline. Na merch to asi může být jenom jako celé klubové logo (bílý obdélník v levém horním rohu toho webu), to už si přesně nepamatuju
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
whoever Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od whoever Člen Klubu »

Rolak by byl faj, takovy elegantni kus "hadru" ;)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Teď na léto asi nic moc ne? :D
whoever Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od whoever Člen Klubu »

Aby ses nedivil :lol:
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Co to je rolák? Matně si vybavuju něco z dětství před skoro 40ti lety.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Asi tak nějak, nevím kdo by to dneska nosil :roll: Na některém z prvních BIGů kdosi prodával ponožky BMW. No dodneška drží :lol:
whoever Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od whoever Člen Klubu »

Hosi hosi.. https://www.bandivamos.cz/d/pansky-rola ... i-antracit
kazdymu se libi neco jineho viz nase auta, takze bych z toho nedelal neco .... ;)
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Na zimu bychom to v nabídce mohli mít. Proč by ne. Je fajn, že není limitace v počtu kusů a je možné mít věci i po kusu...
whoever Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od whoever Člen Klubu »

Barbara píše:Na zimu bychom to v nabídce mohli mít. Proč by ne. Je fajn, že není limitace v počtu kusů a je možné mít věci i po kusu...
Parada :thumbsup:
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Merch měl na Bigu větší úspěch než jsme čekali. Až na dvě polotrička se prodalo vše.

Takže za dva týdny bychom začali akčně shromážďovat objednávky a platby a za tři týdny objednali.

Když bude chtít někdo něco vyloženě dle svých představ - viz rolák, tak mi napište a pořešíme to spolu.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#19 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No ale co třeba nějaké foto, jak to vlastně vypadá? :D
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#20 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Všechno bude. Proto píšu, že za 14 dnů.
Odpovědět