Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW Classic 2024

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

BIG BMW Classic 2024

#1 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Ahoj, klasicky pod svícnem největší tma a úplně jsem zapomněl pro to všechno zařizování, že tady není pozvánka na každoroční akci - sraz BIG BMW Classic - příští víkend 14.-16.6. v kempu Eden Jinolice.

Veškeré organizační podrobnosti jsou na www.bigbmw.cz, aktuality jedou na FB stránce klubu a srazu.

Stejně jakou už minulý rok mohou na tento sraz kromě starších vozů i ty novější, ale pouze pokud je majitel řádný (platící) člen našeho klubu.

Tento rok bude navíc trošku okořeněný, protože bude sraz opět bez poplatků, ale soutěže o nejhezčí auta budou patronovány partnery srazu, kteří darovali ceny a bez přehánění mohu říct, že si výherci odnesou hodnotné dary.

Partnery představíme v následujících postech.

Těšíme se na všechny co dorazí ;)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

Re: BIG BMW Classic 2024

#2 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Já jen dodám, že s partnery, které máme na big, řešíme i partnerství pro klub.

Takže čím více se jim budou líbit výsledky z Bigu, tím lepší vyjednávací pozici budeme mít 8-)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Kde se člověk má nahlásit a zadat klubové číslo, popřípadě, jaký je postup, zde pro klubáky ?
Díky
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Já si vás na vstupu pohlídám :lol:

Takže stačí jen dorazit (ideální je se i registrovat na www.bigbmw.cz ).
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

Už jsme odstartovali i první soutěž o poměrně hodnotný balíček 8-)

https://www.instagram.com/p/C8H0LzliWOo ... Vqb2Q5eA==
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Jak jít s dobou? Pro začátek stačí odpovídat na otázku Jsi gay? – Not yet… Tím je jasné, že sledujete trendy, kupujete trenky a máte dobré strendy (jakože na brněnsku je vesnice, kde se takto označuje více či méně strýců… někdy až i jeden).
Ale proč to píšu, byl jsem na sraze obskurních ICE vozidel. To jsou ta, co ještě/stále nepochopitelně spalují fosilní palivo za současného vytváření anti-ozónové vrstvy (mám za to, že se vytváří hned vzadu u nárazníku).
Stalo se to tak, že jsem doma podlehl tlaku, abych vyvezl své nebohé děti a prostou manželku podobným vehiklem (povětšinou ukrytým pod plachtou v temném příšeří garáže, znáte to, Greta vidí!) na jakési shromáždění. Původně jsem byl přesvědčen, že se jedná o populárně naučnou akci šrotiště, ale po příjezdu bylo jasné, že jde jen o registraci do pořadníku na budoucí eko-likvidaci. Majitelé dostávali čísla a ostatní je fotili pro snazší identifikaci úřadům.
Náš vůz byl označen za „moderní mr_ku“, takže bez nároku na aktuální pořadník. Snad příště.
Sekta lidí od vrtule (promiňte mi nedostatek termínů, jsem jen prostý uživatel internetu) se obložila masou kovu, slunka, pita a hranolek, aby blokovala nám ostatním liberálním konzumentům elektřiny a Netflixu přístup k vodě.
V 15hodin bodrý člověk odněkud z DC (neznáte ho?) zavelel na zteč a vyrazil na Kozákov.
Na výjezdu mne překvapil klučina s nápisem „Zapal to!“, tak se mi nějak smýkla pravá noha a předpotopní n54 nechala cestu za námi.
Myslím, že tam zůstalo i docela hodně toho anti-ozónu.
Dál jsme jeli kolem Trosek, ale nové prý nechtějí. Oba jsme si se ženou oddechli, já teda hlasitě. Pak už jen teror na křižovatkách, sem tam WOT ve vracečkách a byl tam!
Kozák! Vyrostl a zmizel… tak příští rok třeba zase.
Přílohy
IMG_0494.jpeg
IMG_0494.jpeg (5.63 MiB) Zobrazeno 5210 x
IMG_0488.jpeg
IMG_0488.jpeg (1.63 MiB) Zobrazeno 5210 x
“Ability is what you're capable of doing.”
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Ja jsem zase stara škola a proto se ptam kdo jede ? No nic asi jedu sam, neni potreba pokecat.......stejne s tema "starejma duchodcema" se neni o cem bavit...inu zase to bylo +- 10 lidi co se skrz auta a rocniky znaj a to bylo fajn, zbytek tezko rict....., ja prehlednout nesel ( i kdybych chtel, postavou i projevem).
PS: Stacila registraci a ja na tu "starou-novou paštiku" číslo dostal.

Fotim, fotim, ze by nekdo rekl dobrej vasnosto chcete videt pajšl....ale jo, to by to nekdo musel zvednout, kdyz se na to nekdo kouka :)
Obrázek

Tak zase za rok :)
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Barbara Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Barbara Člen Klubu »

To je skvělý popis :lol: