Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 - 525D chyba 3EED nestartuje
E61 - 525D chyba 3EED nestartuje
Zdravím, poprosím o radu. Po velké investici si opět E61 postavila hlavu. Po ránu přijdu k auto a auto točí,točí nenastratuje. Jediná chyba uložená v jednotce je 3EED - řízení spotřeby, necinna neaktuální závada. Přijdu k autu později a auto chytne na drc. Moc děkuji za nápad
Re: E61 - 525D chyba 3EED nestartuje
fedo01 píše:Zdravím, poprosím o radu. Po velké investici si opět E61 postavila hlavu. Po ránu přijdu k auto a auto točí,točí nenastratuje. Jediná chyba uložená v jednotce je 3EED - řízení spotřeby, necinna neaktuální závada. Přijdu k autu později a auto chytne na drc. Moc děkuji za nápad
lehký update, po delsím snazeni o nastartovani vyskoci hlaska 4B90 - tlak railu behem startu prilis nizky
zachvili clovek prijde k autu a chytne. kdyz odpojim jednotku pridavného podavacího cerpadla, chova se to stejne, nechytne a vyskoci tahle hlaska, kdyz odpojim primo podavaci cerpadlo zase stejna hlaska po chvli startovani.
Dotaz je nasledujici. Odchází častejí podavaci cerpadlo nebo primo ta jednotka? auto ma 14 let a 493xxxkm. dekuji za tip
- Don
cerpadlo v nadrzi slysis jestli jede. Umi odejit obe
Jo, slyším i ho slyším že běží bohužel: -( auto zmáčknu start, 5 vteřin se nic neděje, pak začne točit starter a auto nechytne.
Vstřikovací čerpadlo, už jsi ho měnil nebo je původní? Mě odešlo na E39 v 430 tis. km. Auto se nedalo nastartovat, po výměně za repasované na první otočení klíčkem to chytlo.
Už jsem to vysledoval detailneji co se deje. prijdu do auta, strcim klicek do spinacky, zmacknu tlacitko startu a nic se 3 sekundy nedeje a zacne tocit starter. v tuto chvili to nenastartuje. parkrat auto, zamknu, odemknu, vyndam, zandam klic a nekdy nastartuje, nekdy nastartuje na drc kdyz do auta prijdu.
Zkoušel jsi spínací relé, které spíná pumpu ?
Mám sice úplně jinou motorizaci e63 650i...ale závada byla podobná / stejná ? když jsem startoval, tak startér točil a někdy auto chytlo na drc a někdy nechytlo ani když by startér běžel minutu....když auto chytlo, tak běželo úplně bez problému. A po dlouhém měření se zjistilo, že je závada ve spínacím relé v kastlíku před spolujezdcem...
Ale tu 3s prodlevu jsem tam tedy neměl...startér vždycky začal točit hned....ale někdy auto chytlo a někdy nechytlo...
Mám sice úplně jinou motorizaci e63 650i...ale závada byla podobná / stejná ? když jsem startoval, tak startér točil a někdy auto chytlo na drc a někdy nechytlo ani když by startér běžel minutu....když auto chytlo, tak běželo úplně bez problému. A po dlouhém měření se zjistilo, že je závada ve spínacím relé v kastlíku před spolujezdcem...
Ale tu 3s prodlevu jsem tam tedy neměl...startér vždycky začal točit hned....ale někdy auto chytlo a někdy nechytlo...
VYŘEŠENO!!!! Opraveno panen Antonínem Arnoldem ( T - servis) byla termicka chyba v RJ motoru,kde vyměnil nějaké komponenty a auto od te doby startuje!!!!