Zase jsem se v tom vrtal v sobotu. Vyměněna malá disa, Separator vč hadicek, senzor klikovky, tesneni atd. Zda se mi, že je tam ted větší podtlak, když zkusím otevrit víčko od oleje, tak to asi tesni v pořádku.
jj.
Tak jsem dnes, po tom co mi dorazil kablík (díky za tip z tohoto vlákna!) vypnul xdrive v xdelete (přes kabel, android). Je to znát, na 2.st (kde občasné škubnutí bylo znát) je plynulejší rozjezd. Čili rozvodovka už je asi lehce načatá. Co v domácích podmínkách ještě zkusím, asi vyndat aktuátor a zkontroluji šneka motorku, který tím hýbe a jeho případný repas, dle stavu. Jinak 4-kolu téměř nepotřebuji, nechám off/ nebudu to trápit.
Tak auto veselé jezdí jak za mlada a už chystám další akce. Chtěl bych vyměnit ramena a silent bloky náprav, olejovou vanu pretesnit a rovnou udelam rozvody. Opět oprava na ulici, až bude teplo. Už se těším.
Tak jezdím druhým rokem s vyplým Xdrive. A když udělám diag, hlasí to potřebu vyměnit olej v transfer case. Prý při použití Xdelete se tyto chybové hlášky k TC mohou vyskytnout. Tak jen tento poznatek. Olej jsem mimochodem v TC nedávno měnil.
Tiše mi chrumká v úplně krajní pozici/vytočeném volantu od homokineťáku na levém př. kole. Je potřeba se tím zabývat, pokud náhon předními nepoužívám? Může se to i přesto rozsypat?