Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw z4 e85 centralni zamykani
Bmw z4 e85 centralni zamykani
Neresil nekdo problem s centralnim zamykanim?Tlacitkem vnitrnim u rucni brzdy auto zamknu.Ale klicem pres zamek dveri ridice zamknu pouze dvere ridice,ne dvere spolujezdce.Zamek dveri ridice jsem zkousel vymenit,ale zadna zmena.Nekde jsem cetl ze muze byt problem na modulu komfortni jednotky umistene vedle pojistek.Dekuju za kazdou radu..
Re: Bmw z4 e85 centralni zamykani
a klíčkem dálkově to udělá co? zamkne celý auto?
co jsem pochopil, tak naopak při odemykání se odemknou dveře řidiče a pak se musí ještě jednou otočit/zmáčknout, aby se odemklo celý auto
co jsem pochopil, tak naopak při odemykání se odemknou dveře řidiče a pak se musí ještě jednou otočit/zmáčknout, aby se odemklo celý auto

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Dálku jsem zatím neřešil... přez klíček u ridicovych dveří se otevřou pouze dveře řidiče,ne dveře spolujezdce.Tlacitkem u ruční brzdy odemknu i zamknu oboje dveře...vnitřní zamykání vozu..
to bych právě zkusil, jak se to chováPan_X píše:Dálku jsem zatím neřešil...
a když pak ještě jednou otočíš klíčkem v zámku dveří ve stejném směru , tak se stane co? právě podle návodu se poprvé odemknou dveře řidiče a podruhé dveře spolujezdcePan_X píše: přez klíček u ridicovych dveří se otevřou pouze dveře řidiče,ne dveře spolujezdce.Tlacitkem u ruční brzdy odemknu i zamknu oboje dveře...vnitřní zamykání vozu..
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz