Čau, koupil jsem BMW 540i G31 LCI rv 2021 bez bezdrátového nabíjení telefonu, kastlík pro nabíjení jsem koupil, uměl by to někdo propojit s elektrikou?
https://allegro.cz/nabidka/bmw-5-g30-g3 ... z4QAvD_BwE
Díky za radu. PEPA
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw G30/G31 540i bezdrátové nabíjení telefonu
Re: Bmw G30/G31 540i bezdrátové nabíjení telefonu
Ahoj, netreba nič prepájať. Je to plug&play výmena. Robil som to na jednej G30.
Musíš rozobrať lakťovú opierku, zhodiť dole celú konzolu s voličom prevodovky, potom sa k tomu dostaneš. Pozri si videá na YT, je to easy.
Musíš rozobrať lakťovú opierku, zhodiť dole celú konzolu s voličom prevodovky, potom sa k tomu dostaneš. Pozri si videá na YT, je to easy.
Ahoj, takže všechny kabely a konektory jsou už v autě na připojení bezdrátového nabíjení?
Nechci se do toho pouštět, dokud nebudu mít totiž jasno a něco mi nechybělo.
Nechci se do toho pouštět, dokud nebudu mít totiž jasno a něco mi nechybělo.
Easy to je, ale v autě není příprava 
Neví někdo kde sehnat propojovací kabely? Všude berou napájení z připojeného autozapalovače, ale k tomu je ještě u bedrátového nabíjení ještě nutno připojit 2 konektory a ty nemám odkud připojit

Neví někdo kde sehnat propojovací kabely? Všude berou napájení z připojeného autozapalovače, ale k tomu je ještě u bedrátového nabíjení ještě nutno připojit 2 konektory a ty nemám odkud připojit
A kam vedou ty dva kabely? Není to jenom osvětlení? Chápu že to chceš mít jako originál, ale pokud chceš aby to "fungovalo" tak prostě potřebuješ jen + a - . Jinak prostě na pobočku BMW, ať Ti podle vin najdou patřičný svazek a modlit se abys kvůli tomu nemusel rozdělat půl palubky. A nebo si musíš udělat výlet za někým kdo to umí (určitě Snejk to umět bude) a tam si to vyříkat 

Jeden je od autozapalovace a druhý od USB, ale potřebuji napájení 6 pinový bezdrátového nabíjení + tam jen zdířka 1 pěnová..... a k tomuto nemám konektory a kabely. V BMW mi rekli, že nemají kabely k dodělání, že je to celý kabelový svazek. Zkusím Sneka, diky