Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zalozeni sekce klubu E30
Originál zaslal Prox
[B]No me to taky napadlo a obcas by se to mozna i hodilo, nechce se mi sem davat treba inzeraty tykajici se E30 kdyz mam vlatni forum, a to je prave ta druha strana. Pripada mi to zas skoro zbytecny kdyz uz jedno zabehnuty forum je.....
No jestli mas na mysli forum na E30 home......, tak to je onicem.Projdi si forum tady a pak ho srovnej zE30 home...........
:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
-
- Kontaktovat uživatele:
neměl bych nic proti, ale na prd když je např. deset E30 klubů než jeden, já bych se jim do toho moc neš?oural, na srazi tak jako tak mužem jezdit spolu, já byl taky třeba na E30 srazu a i E30 byly na našem, je to jenom názor, taky si chci do budoucna koupit E30 325i na hraní ale, no nevim nic proti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě, by byla trocha větší spolupráce na místě, třeba ohledně konání srazů a tak. Nikdy bych se neopovážil váš sraz př.E36 ventilovat na http://www.E30.cz , protože..prostě proto.Ale, kdybyste, třeba chtěli nějaky dalši auta, tak by se nás (samo záleží i na jinejch okolnostech) sešlo.Ale to jen tak mimo.
Jen Třeba upřesnit ve srazech PRO VŠECHNA BMW atd..Ale nechci a ani nemohu mluvit za ostatní, jem třeba mě osobně by potěšilo vočumovat E36ky atd... No, ale nechci vám do toho kecat...sem rád že se tady dozvím novy věcy i o jinejch typech než je E30(ale stejně je E30 úžasný auto :dance:
:allright: :boobs: :dabel4:
Jen Třeba upřesnit ve srazech PRO VŠECHNA BMW atd..Ale nechci a ani nemohu mluvit za ostatní, jem třeba mě osobně by potěšilo vočumovat E36ky atd... No, ale nechci vám do toho kecat...sem rád že se tady dozvím novy věcy i o jinejch typech než je E30(ale stejně je E30 úžasný auto :dance:

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Klakson
[B]já když jsem byl na E30 srazu v Lánově tak to bylo v poho, tak nevím proč by jste na velkej sraz nemohli přijed taky, ale to je jenom můj názor. Naše zrazy jsou trochu jiný, než ostatní, jsou to prostě hustý jatka. :walk:![]()
:devil2: Tak to se tam na nějakym nenapadně přichomejtnu(samo že i s kamerou):oboci: