Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

KDY KOLIK KAM ZAPLATIT??

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od psena »

Chci se zeptat asi nejspis adminu,na konci minuleho roku me bylo doporuceno at s placenim pockam do noveho roku.Novy rok je tu a info o zaplaceni tu nemuzu najit.Je tam neco ale je to asi rok stare.Tak prosim nekam to napiste,osobne rad zaplatim,protoze rad se stanu plnopravnym clenam bez omezeni ktere tu jsou.Tento klub ma dost clenu,den ode dne vic a myslim ze aktualni informace o prispevcich by vam zvedly rozpocet.Protoze tech co zaplati, po te co uvidi informace, rozpocet atd. je urcite vic nez jen ja.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

psena píše:Chci se zeptat asi nejspis adminu,na konci minuleho roku me bylo doporuceno at s placenim pockam do noveho roku.Novy rok je tu a info o zaplaceni tu nemuzu najit.Je tam neco ale je to asi rok stare.Tak prosim nekam to napiste,osobne rad zaplatim,protoze rad se stanu plnopravnym clenam bez omezeni ktere tu jsou.Tento klub ma dost clenu,den ode dne vic a myslim ze aktualni informace o prispevcich by vam zvedly rozpocet.Protoze tech co zaplati, po te co uvidi informace, rozpocet atd. je urcite vic nez jen ja.

Dokud se neudela obcansky sdruzeni tak bych nic neplatil... Urcite se vybere daleko vic penez nez je potreba na provoz klubu...
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:Chci se zeptat asi nejspis adminu,na konci minuleho roku me bylo doporuceno at s placenim pockam do noveho roku.Novy rok je tu a info o zaplaceni tu nemuzu najit.Je tam neco ale je to asi rok stare.Tak prosim nekam to napiste,osobne rad zaplatim,protoze rad se stanu plnopravnym clenam bez omezeni ktere tu jsou.Tento klub ma dost clenu,den ode dne vic a myslim ze aktualni informace o prispevcich by vam zvedly rozpocet.Protoze tech co zaplati, po te co uvidi informace, rozpocet atd. je urcite vic nez jen ja.

myslis tenhle pseudo klub? :-D

myslis jako zaplatit si sekci download, kde nic neni?

loool
psena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Dobre,asi mas pravdu,jen jaksi nemam zapotrebi aby me nekdo nazyval sockou co se prizivuje.....to jsem tady nekde cetl.A take vim ze vsechno neco stoji a reklamy tu nevidim
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

psena píše:Dobre,asi mas pravdu,jen jaksi nemam zapotrebi aby me nekdo nazyval sockou co se prizivuje.....to jsem tady nekde cetl.A take vim ze vsechno neco stoji a reklamy tu nevidim

Naprosto chapu .. myslim ze nejlepsi reseni bude to, co napsal Lukas-H.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
psena píše:Dobre,asi mas pravdu,jen jaksi nemam zapotrebi aby me nekdo nazyval sockou co se prizivuje.....to jsem tady nekde cetl.A take vim ze vsechno neco stoji a reklamy tu nevidim

Naprosto chapu .. myslim ze nejlepsi reseni bude to, co napsal Lukas-H.

to jsem si taky myslel, ale s obcanskym zdruzenim se porad nic nedeje, tak jsem to zaplatil (jestli to nekdy klapne tak se stejne vybare vic penez i na nejakou akci atd. takze klidne zaplatim podruhe ;) )
skautik Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mozna byl muj predchozi prispevek trochu prehnanej, ale uz to tady omylam dokola porad, dokonce jsem vzal par veci k sdruzeni i na kolibu, ale tam jaxi nebyla chut neco takoveho resit.

Takze dokud se tohle nevyresi take bych radil nic nikam neplatit. zatim to tu funguje jako verejne forum a nejspis take nadale bude.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:dokonce jsem vzal par veci k sdruzeni i na kolibu, ale tam jaxi nebyla chut neco takoveho resit.

O tomhle nevim (teda myslim ze to nevim:) )... mel jsi to natvrdo vyhodit na stul....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:
skautik píše:dokonce jsem vzal par veci k sdruzeni i na kolibu, ale tam jaxi nebyla chut neco takoveho resit.

O tomhle nevim (teda myslim ze to nevim:) )... mel jsi to natvrdo vyhodit na stul....

no mozna mel, ja se o tom zminil, ale asi ne dost durazne, nikdo me nevnimal :)

beztak jsem na vas videl, ze by vas to jenom otravovalo :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:
RuDoSh píše:

no mozna mel, ja se o tom zminil, ale asi ne dost durazne, nikdo me nevnimal :)

beztak jsem na vas videl, ze by vas to jenom otravovalo :)

no myslim ze tam by se neco vyresilo pac tam byla vetsina "ustrednich" postav klubu ;)
Odpovědět