Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PRIHLASENI

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Kdo ma nebo mel problem s prihlasenim? napiste co vam to hlasilo za chybu. Diky
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

to skautik: mrkni se mi prosim na to, chci se přihlásit, nebo? jsem anonymous, po zapsání přezdívky a následně i hesla mi to píše špatně zadané heslo, nevím v čem je chyba díky TT.
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

skautik píše:Kdo ma nebo mel problem s prihlasenim? napiste co vam to hlasilo za chybu. Diky

Mám naprosto stejný problém.Po zapsání přezdívky a hesla mi to hodí nebo spíš nehodí přihlášení.Díkes.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Hadis píše:
skautik píše:Kdo ma nebo mel problem s prihlasenim? napiste co vam to hlasilo za chybu. Diky

Mám naprosto stejný problém.Po zapsání přezdívky a hesla mi to hodí nebo spíš nehodí přihlášení.Díkes.

ok, odhlas se zavri okna s explorerem, smaz VSECHNA cookies, restartuj pc a zkus se znovu prihlasit... ten problem neni tady, ale u tebe :)
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Taky mi nefunguje přihlášení. Smazal jsem všechny cookies a pořád mi to hlásí "chyba při přihlašování". Zkoušel jsem i zadat nové přihlašovací jméno a heslo, ale pořád to nejede. SMANA :(
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RedBaron »

Smazány všechny cookies a cache, povolena výjimka v keriu pro bmwklub.cz , stále stejný problém. Na tomhle notebooku ne, ale doma na kompu se nepřihlásím za boha. Prohlížeč? Opera 7.51
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

dneska jsem se zaregistroval,všechno dopadlo uspěšně až na to že když se chci přihlásit tak mě to píše to samí jako těm předmnou že ám špatny heslo Dík :?:
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

dneska jsem se zaregistroval,všechno dopadlo uspěšně až na to že když se chci přihlásit tak mě to píše to samí jako těm předmnou že ám špatny heslo Dík :?:
Odpovědět