Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výzva všem sockám...!!!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od skautik Čestný člen »

patras píše:to by ale znamenalo oddelit sekci fora od klubu ... proste chybi tady sekce BMW klub, asi neni potreba to ani delit do skupin podle auta, stejne si casem koupime vsichni novejsi :). Samo za popl. a registraci mit k dispozici treba sekci download, se vsim moznym, co by se tam dalo uploadnout - HLAVNE TY AKCICKY !!!

napis jak to chces oddelit? :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

brabus píše:Že u příspěvků mají někteří fotku káry s autem jsem si všiml,ale myslel jsem,že to je individuální - prostě kdo si ji tam dal,ten jí tam má.Že se za to platí jsem netušil ikdyž brácha ji tam má,ale nemluvili jsme o tom.Mimo jiné máme u nás založený motoklub a příspěvky jsme vyřešili následovně.Pořádáme 2 dení výstavy se vstupným,které je pak poukázováno na bankovní ůčet klubu.Taky pořádáme srazy,kde se vybírá za stání - samozřejmě hlídané,zajištěna strava a ubytování a orientační jízdy.Je u toho zábava a sjíždějí se motorkáři z celé republiky i z Polska.Peníze má na starosti pokladník,zvolený radou a při schůzi skádá ůčty :) Vydělané peníze se používají na zalepení klubových akcí a jiných aktivit spojených s klubovou činností.Například zajištění klubových triček s logem klubu atd.Příspěvky platí jednorázově nový každý nový člen.Všichni tady jste - nebo alespon většina je - mobilní,tak není problém domluvit termín srazu a udělat mejdan a u toho vyřešit tady ten klubový problém.Nemusíme se scházet každý měsíc,ale jednou za rok to snad jde,ne :wink: A pak až se sejdem se to dá v klidu a rychle vyřešit.Jsme přece dospělí,né :P :lol: :P

o tom dost pochybuju...ikdyz je pravda, ze jestli se na tom "sraze" objevi 10 lidi bude to uspech :D mozna by se dalo i dohodnout...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mkalous píše:Zdravim. BYl mi dán tip, ze bys mohl dát na FTP-ko ke stažení ETK, Tis a EBU. TAk chci poprosit, jestli by to nebylo mozne, scháním tyhle prográmky už nějaký pátek...... Nebo by v tom byl problém???
Předem děkuji.

ahoj, rad bych ti vyhovel, ale je tu par veci pro, ktere se mi to nechce udelat.
1) autorska prava - mozna si z toho nikdo nic nedela, ale momentalne ten kdo provozuje ty stranky jsem ja fyzicka osoba a ne klub (pravnicka) veskere prusery by sli momentalne na me
2) ty programy maji zhruba 4GB a ten traffic co by zpusobyly uz musi nekdo zaplatit. Vem si kdyby si to stahlo 30 lidi co se o to opravdu zajimaji to mas 120 GB. tady na tom serveru je limit 10GB nebo 25GB ted presne nevim a za kazdej dalsi GB je to 150kc

takze to vypada takhle, nejlepsi je nekoho pozadat at to prepali a posle to postou neb do te doby, nez se pravne vyresi "klub" a nez se vyresi jakym zpusobem se bude financovat pod. "akce" nic na stahnuti davat nebudu.

krom toho tvou SZ pridam jako prispevek do pripominek na foru, doufam, ze ti to nebude vadit :)
Dande

#44 Příspěvek od Dande »

Jestli sem byl smazan ze sem psal nesmysly tak se uprimne omlouvam nechcu na sebe vrhat spatny svetlo.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od skautik Čestný člen »

nikdo jste nebyl smazan jen se diskuze offtopic presunula do srazu !
Odpovědět