mkalous píše:Zdravim. BYl mi dán tip, ze bys mohl dát na FTP-ko ke stažení ETK, Tis a EBU. TAk chci poprosit, jestli by to nebylo mozne, scháním tyhle prográmky už nějaký pátek...... Nebo by v tom byl problém???
Předem děkuji.
ahoj, rad bych ti vyhovel, ale je tu par veci pro, ktere se mi to nechce udelat.
1) autorska prava - mozna si z toho nikdo nic nedela, ale momentalne ten kdo provozuje ty stranky jsem ja fyzicka osoba a ne klub (pravnicka) veskere prusery by sli momentalne na me
2) ty programy maji zhruba 4GB a ten traffic co by zpusobyly uz musi nekdo zaplatit. Vem si kdyby si to stahlo 30 lidi co se o to opravdu zajimaji to mas 120 GB. tady na tom serveru je limit 10GB nebo 25GB ted presne nevim a za kazdej dalsi GB je to 150kc
takze to vypada takhle, nejlepsi je nekoho pozadat at to prepali a posle to postou neb do te doby, nez se pravne vyresi "klub" a nez se vyresi jakym zpusobem se bude financovat pod. "akce" nic na stahnuti davat nebudu.
krom toho tvou SZ pridam jako prispevek do pripominek na foru, doufam, ze ti to nebude vadit