Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TENHLE SERVER - BMWKLUB CR
Tak, a je to tady ... mame tu srazku reality s idealama a ani dobra vule nekterejch angazovanejch jedincu neni nekonecna. Zkratka a dobre doba je multimedialni, pakety nejsou kupodivu zadara, nekde stoji nejakej ten harware co ma dost prace.
Je proste nesmysl aby tenhle server dotoval dal jedinec ze svy kapsy i kdyz je jinak vcelku dobrej. Urcite jste si nekteri vsimli, ze doslo k omezeni velikosti priloh a multimedialni data se presunuly na jinej server. Aby k takovejm omezenim nemuselo v budoucnosti dochazet, padl navrh se na provozu serveru spolupodilet. Jako nejlepsi reseni se ukazalo zalezeni obcanskyho sdruzeni. To se taky stalo a na zacatku prosince probehla uspesna registrace na MVCR. Protoze jsme v cechach a temer kazdej podezira temer kazdyho z precitlivelosti na pach penez, zalozil se k tomuhle ucelu transparentni ucet aby bylo mozny sledovat tok penez. Predesla anketa ukazala, ze je nas tu dost kteri maji zajem se na chodu "klubu" podilet a prispet. Pripadnej zbytek penez bude pouzitej na klubovy akce, nakup casomiry nebo kuzelek na slalom .. podle potreby.
Pokud se rozhodnete se na chodu serveru podilet, nove se zaregistrujte v tomto modulu.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
Pokud ne, nevadi ale budete se muset spokojit s omezenym pristupem kterej vypada nasledovne a bude spusten zacatkem unora.
OMEZENI:
Přehled omezení pro neregistrované návštěvníky klubu:
HLAVNÍ MENU ------------------------
* * FORUM:
Pokec:
Pokec: ČTENÍ / ZÁPIS
( bez zobrazování a vkládání příloh )
Multimedia & odkazy BLOKOVÁNO
BMW klub
Pokec o autech BLOKOVÁNO
Fotky a videa z akcí BLOKOVÁNO
Narozeninová sekce BLOKOVÁNO
V.I.P. BLOKOVÁNO
servis & opravy & úpravy
e30 - e36 - e46 ČTENÍ
( bez zobrazování příloh )
e34 - e39 ČTENÍ
e32 - e38 ČTENÍ
BMW - ostatní ČTENÍ
Tuning ČTENÍ
Srazy & Akce & Zábava
Srazy BMW klubu ČTENÍ
Ostatní srazy ČTENÍ
Napsali o nás ČTENÍ
Bazárek
Prodej / nabídka ČTENÍ / ZÁPIS
( omezené přílohy )
Koupě / poptávka ČTENÍ
Fórum & Web & Klub
dotazy & připomínky ČTENÍ / ZÁPIS
Koš BLOKOVÁNO
* * ČLENSKÁ SEKCE ČTENÍ / ZÁPIS
* * ODKAZY ČTENÍ
* * DOWNLOADY BLOKOVÁNO
* * SOUKROMÉ ZPRÁVY BLOKOVÁNO
* * DENÍK UŽIVATELE BLOKOVÁNO
* * TECHNICKÉ INFORMACE BLOKOVÁNO
* * ENCYKLOPEDIE BLOKOVÁNO
* * ONLINE CENÍK ND BLOKOVÁNO
* * ETK ONLINE BLOKOVÁNO
* * ELIT ND ČTENÍ
* * SEZNAM UŽIVATELU BLOKOVÁNO
* * ANKETY BLOKOVÁNO
* * STATISTIKA BLOKOVÁNO
* * ARCHIV ČLÁNKU BLOKOVÁNO
* * MUJ UCET BLOKOVÁNO
* * TOP 10 BLOKOVÁNO
* * VYHLEDAVANÍ BLOKOVÁNO
Je proste nesmysl aby tenhle server dotoval dal jedinec ze svy kapsy i kdyz je jinak vcelku dobrej. Urcite jste si nekteri vsimli, ze doslo k omezeni velikosti priloh a multimedialni data se presunuly na jinej server. Aby k takovejm omezenim nemuselo v budoucnosti dochazet, padl navrh se na provozu serveru spolupodilet. Jako nejlepsi reseni se ukazalo zalezeni obcanskyho sdruzeni. To se taky stalo a na zacatku prosince probehla uspesna registrace na MVCR. Protoze jsme v cechach a temer kazdej podezira temer kazdyho z precitlivelosti na pach penez, zalozil se k tomuhle ucelu transparentni ucet aby bylo mozny sledovat tok penez. Predesla anketa ukazala, ze je nas tu dost kteri maji zajem se na chodu "klubu" podilet a prispet. Pripadnej zbytek penez bude pouzitej na klubovy akce, nakup casomiry nebo kuzelek na slalom .. podle potreby.
Pokud se rozhodnete se na chodu serveru podilet, nove se zaregistrujte v tomto modulu.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen
Pokud ne, nevadi ale budete se muset spokojit s omezenym pristupem kterej vypada nasledovne a bude spusten zacatkem unora.
OMEZENI:
Přehled omezení pro neregistrované návštěvníky klubu:
HLAVNÍ MENU ------------------------
* * FORUM:
Pokec:
Pokec: ČTENÍ / ZÁPIS
Multimedia & odkazy BLOKOVÁNO
BMW klub
Pokec o autech BLOKOVÁNO
Fotky a videa z akcí BLOKOVÁNO
Narozeninová sekce BLOKOVÁNO
V.I.P. BLOKOVÁNO
servis & opravy & úpravy
e30 - e36 - e46 ČTENÍ
e34 - e39 ČTENÍ
e32 - e38 ČTENÍ
BMW - ostatní ČTENÍ
Tuning ČTENÍ
Srazy & Akce & Zábava
Srazy BMW klubu ČTENÍ
Ostatní srazy ČTENÍ
Napsali o nás ČTENÍ
Bazárek
Prodej / nabídka ČTENÍ / ZÁPIS
( omezené přílohy )
Koupě / poptávka ČTENÍ
Fórum & Web & Klub
dotazy & připomínky ČTENÍ / ZÁPIS
Koš BLOKOVÁNO
* * ČLENSKÁ SEKCE ČTENÍ / ZÁPIS
* * ODKAZY ČTENÍ
* * DOWNLOADY BLOKOVÁNO
* * SOUKROMÉ ZPRÁVY BLOKOVÁNO
* * DENÍK UŽIVATELE BLOKOVÁNO
* * TECHNICKÉ INFORMACE BLOKOVÁNO
* * ENCYKLOPEDIE BLOKOVÁNO
* * ONLINE CENÍK ND BLOKOVÁNO
* * ETK ONLINE BLOKOVÁNO
* * ELIT ND ČTENÍ
* * SEZNAM UŽIVATELU BLOKOVÁNO
* * ANKETY BLOKOVÁNO
* * STATISTIKA BLOKOVÁNO
* * ARCHIV ČLÁNKU BLOKOVÁNO
* * MUJ UCET BLOKOVÁNO
* * TOP 10 BLOKOVÁNO
* * VYHLEDAVANÍ BLOKOVÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Samorejme jsme to vsichni ocekavali a myslim, ze to vetsina lidi chape, proste jak je psano, nemuze to platit jeden clovek, kdyz se tu bavime vsichni
.
Jedine co me tu chybi, je predpokladany rozpocet na rok( da se vychazet z udaju z minuleho roku, nebo z jeho casti) kde bude vycislena jak cena za harware tak i za pripojeni serveru.
Je to mozna jen detail, ale myslim, ze by to znamenalo vetsi pruhlednost ekonomicke stranky klubu a taky si myslim i vic dalsich prispevovatelu(clenu).
Jinak ten kontrolovatelny ucet je fajn vec.

Jedine co me tu chybi, je predpokladany rozpocet na rok( da se vychazet z udaju z minuleho roku, nebo z jeho casti) kde bude vycislena jak cena za harware tak i za pripojeni serveru.
Je to mozna jen detail, ale myslim, ze by to znamenalo vetsi pruhlednost ekonomicke stranky klubu a taky si myslim i vic dalsich prispevovatelu(clenu).
psena píše:Samorejme jsme to vsichni ocekavali a myslim, ze to vetsina lidi chape, proste jak je psano, nemuze to platit jeden clovek, kdyz se tu bavime vsichni.
Je to mozna jen detail, ale myslim, ze to jen prospeje pruhlednosti ekonomicke stranky klubu a taky si myslim i vic dalsich prispevovatelu.
nelze presne urcit rozpocet na rok, protoze byl a je porad dost veliky obsah prenesenych dat a nevime o kolik to presne klesne po planovanych omezenich.
ja jen muzu rict ze se od srpna plati vysoke castky za nadlimitni prenos dat, musela se navysit konektivita atd.
urcita castka z toho prenosu se bude muset zaplatit zpetne a dalsi poplatky za provoz budou vychazet z mesice unora, kdy uz bude platit omezeni pro ne-cleny klubu. Pocitam s tim, ze ta castka nebude velkym vydajem v rozpoctu, a ze zustane dost penez i na ostatni aktivity.
Jak psal lopolo, casomira, kuzely pronajem letiste a podobne.
Pavel píše:skautik píše:Pavel píše:a kdy vám to má poslat ty peníze.Třeba hned?
![]()
cetl jsi registraci a pokec ohledne placeni?![]()
na zaplaceni mas nejaky cas, tusim 20 dnu![]()
nezapomen svuj variabilni symbol
no... četl,ale asi rychle
Informace o platbách:
Minimální částka pro rok 2005 je stanovena na 505 Kč a platí se bankovním převodem.
Číslo účtu je 1921446001/2400, konstatní symbol je 4714, jako variabilní symbol platby uvádějte vaše členské číslo.
tvoje clenske cislo bude 00056
skautik píše:Pavel píše:a kdy vám to má poslat ty peníze.Třeba hned?
![]()
jo a pujde to doufam i po tech 20 dnech, protoze ja bych pak mile rad zaplatil, jenze ted jeste nemam auto a na vetsinu z vasich srazu se nedostanu
berkelay píše:skautik píše:Pavel píše:a kdy vám to má poslat ty peníze.Třeba hned?
![]()
jo a pujde to doufam i po tech 20 dnech, protoze ja bych pak mile rad zaplatil, jenze ted jeste nemam auto a na vetsinu z vasich srazu se nedostanu
Jo, mluvíš mi z duše, škoda přijít o tak skvělý web.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Hm, tak je to tady, dalo se to očekávat a jelikož nemám s BMW moc společnýho, tak se asi nově nezaregistruju. Placení je důležitý a zvláš? když se to projeví na srazech tak je to super.
Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim.
mějte se všeci 
Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim.

Ahojte, tak je tu první rejpálek, ale v dobrým
Koukala jsem na registraci a docela mě zarazilo zveřejňování údajů o členech, resp. jsem nenašla volbu skrýt údaje. Mě osobně je to putna, podobný údaje mám třeba na ICQ. Jsem ale ve výboru podobné organizace a vím, jak těžce po nás šlapou z ochrany osobních údajů, musíme mít podepsanej sprominutím každej prd co chtějí nechat veřejnit jednotliví členové. Myslel někdo na tohle?

Koukala jsem na registraci a docela mě zarazilo zveřejňování údajů o členech, resp. jsem nenašla volbu skrýt údaje. Mě osobně je to putna, podobný údaje mám třeba na ICQ. Jsem ale ve výboru podobné organizace a vím, jak těžce po nás šlapou z ochrany osobních údajů, musíme mít podepsanej sprominutím každej prd co chtějí nechat veřejnit jednotliví členové. Myslel někdo na tohle?
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Ahojte, tak je tu první rejpálek, ale v dobrým
To je asi dobra pripominka .. dame o tom rec a zjistime co se da delat.
Standa píše:Hm, tak je to tady, dalo se to očekávat a jelikož nemám s BMW moc společnýho, tak se asi nově nezaregistruju. Placení je důležitý a zvláš? když se to projeví na srazech tak je to super.
Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim.mějte se všeci
Nektery sekce zustanou otevreny ale u vsech to bohuzel nejde jinak ... ty veci proste neco stojej a ja myslim ze 500 korun, coz je jedna normalni vecere ve dvou se za rok ozelet da. Verim ze se najdou i lidi, a vlastne uz takovy jsou, co bmw nemaj a presto tu sumu zaplatej .. dost mozna ze stejnejch duvodu jako ty.

LOPOLO píše:Standa píše:Hm, tak je to tady, dalo se to očekávat a jelikož nemám s BMW moc společnýho, tak se asi nově nezaregistruju. Placení je důležitý a zvláš? když se to projeví na srazech tak je to super.
Je tu spousta dobrých lidí a i když jsem tu zrovna přízpěvky moc nerozdával, tak jsem tu rád a hodněkrát jsem se tu dobře pobavil a pochytil rady do života. Držim palce v dalšim chodu BMWklubu a přeju spousty zábavy s BMW. Asi už se tu mockrát neobjevim.mějte se všeci
Nektery sekce zustanou otevreny ale u vsech to bohuzel nejde jinak ... ty veci proste neco stojej a ja myslim ze 500 korun, coz je jedna normalni vecere ve dvou se za rok ozelet da. Verim ze se najdou i lidi, a vlastne uz takovy jsou, co bmw nemaj a presto tu sumu zaplatej .. dost mozna ze stejnejch duvodu jako ty.
Jsem pro, 500kč za rok se oželet dá..

psena píše:Samorejme jsme to vsichni ocekavali a myslim, ze to vetsina lidi chape, proste jak je psano, nemuze to platit jeden clovek, kdyz se tu bavime vsichni.
promin ale to by neslo. Zbytecne by to pridelavalo praci ve forme manipulace s realitou aby se dali ztopit prachy kterych si nikdo nevsimne uz takhle to da praci aby se skautik staral o tu techniku a web a tak a tak a my tu muzem chlastat. To by tak chybelo jeste naky rozpocty ve kterejch by jsme nejak museli topit prachy bokem, takova prace navic. To fakt ne.