Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TENHLE SERVER - BMWKLUB CR

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Pivson »

Francis píše:
Fenri píše:Jestli je to myšleno zcela vážně... Chápu že VIP sekce neni o tom kdo dá prachy,ale jak řikám,když už je dá,tak by přístup mít mohl..

VIP neni o penezich. Znas vyznam zkratky VIP?

No spíš bych to napsal, že VIP by nemělo byt o penežích, ale většinou je. Nebo u nas spíš ještě o známejch :P
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od patras Čestný člen »

Francis píše:
Fenri píše:Jestli je to myšleno zcela vážně... Chápu že VIP sekce neni o tom kdo dá prachy,ale jak řikám,když už je dá,tak by přístup mít mohl..

VIP neni o penezich. Znas vyznam zkratky VIP?

ja myslim ze VIP je pro prime tvurce webu ... ale zalozil bych potom jeste jednu ciste BMW Klub sekce jen pro platici ... nazory a navrhy pro klub a tak ....

Jinak mi verte ze VIP sekce neni nekdy tak ruzova jak vypada :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od patras Čestný člen »

kenedy píše:Chci se zeptat, jestli ty nové informace ( tech. info,.....) a ty zozsáhlé katalogy rozměrů a technických dat budou česky nebo nějakým jiným jazykem, kterému samozřejmně nerozumím :oops: :oops:
Ten členský příspěvek není ani malý ani velký a rád ho zaplatím, pokud si budu jistý, že to dává smysl...... :wink: A smysl mi to zatím dává.. :D

Tak jsem na to zvědavý 8)

jelikoz ja ani rudosh pandzabsky neumime tak to bude asi jen cesky :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#124 Příspěvek od skautik Čestný člen »

v dnesni dobe se VIP sekce se vnitrne promenila na sekci Moderatoru, komu dela problemy nazev neni problem ho zmenit :)

jinak mi pripada ze nekteri nedokazou pochopit, ze 505kc neni prispevek na chod serveru, ale CLENSKY PRISPEVEK za clenstvi ve sdruzeni.

pred 2 lety byly stranky a forum kompletne otevrene pro kazdeho a lidi prispivali 250kc bez toho aby je nekdo nutil. Ti co platili vicemene doplacely na ty co sem chodi se jen bavit

pak prisel jeden rejpal, kteremu se nezdalo, ze se penize posilaji na soukromi ucet a po provedeni vlastnich propoctu prisel na to, ze by nekde mela byt jeste nejaka castka penez na provoz, ktery byl tyden od tydnu horsi (pristup, rychlost)

rejpal rejpal tak dlouho, dokud se nezalozilo sdruzeni, kde by bylo vsechno tak rikajic pruhledne, vcetne toku penez atd.

jedna z mala veci co se bude platit je provoz webu

dalsi pak pronajem ploch, nejakych zarizeni apod.

clenove sdruzeni budou zvyhodneni i na webu, protze je blbost aby doplaceli na ty co jim staci denne psat o pikacovinach a konecne, pokud se web presune jinam, treba na hosting za 75kc/mesic fajn, alepson bude vice penez na ostatni veci
skautik Čestný člen
Čestný člen

#125 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Misa píše:Tak něco málo ke stanovám.

a vezmeme to hned od toho oblíbeného příspěvku, protože v něm si stanovy protiřečí :)
Článek IV bod 2e) platit jako roční členské příspěvky vyšší částky, než stanoví usnesení členského sjezdu.
Článek VIII bod 3d) ovšem přisuzuje toto právo ústřednímu výboru.

Osobně jsem za, aby to náleželo do pravomocí členského sjezdu. Už jen pro ten klid na duši a na zacpání pusy rejpálkům :) A členský sjezd je podle mého názoru další špatně ošetřená záležitost.
Článek VI bod 1c) generální tajemník je povinen členský sjezd svolat, požádá-li o to alespoň 1/3 členů ústředního výboru, koná se nejpozději 2 měsíce od podání návrhu - chybí nějaká minimální lhůta a forma pro oznámení - takhle se dá zneužít a za členský sjezd se může prohlásit nějaká slezina u gen. tajemníka v garáži a tento členský sjezd může např. klub zrušit, odsouhlasit finanční transakce apod. (přeháním, ale stát se to může)
Celkově mi připadají pravomoce členského sjezdu trochu ořezané, na to že to má být nejvyšší orgán sdružení. Například vyloučení člena z klubu, o čemž by si měl rozhodnout klub jako celek, náleží dle bodu článku IV 4e) do pravomoci ÚV - takže se stačí znelíbit dvěma třema lidem a jsme venku.
Hospodaření - podle článku VIII bodu 2 klub hospodaří prostřednictvím statutárního orgánu - nikde jsem nenašla, který orgán je statutární, možná je to řečeno jinými slovy, ale pak je to neodborníkům nejasné :)

Tolik prozatím, co mě na stanovách zaujalo, doufám, že to třeba přiměje ostatní také k zamyšlení, nebo? stanovy jsou nejdůležitějším bodem existence klubu.[/b]

krome toho, ze mas v aute morcata, nejsi nahodou pravnik? dobre podnetne pripominky, ale presunu je do zvlastniho tematu :)
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od mkalous »

to mi to trvalo, nez jsme to precetl..... bylo to na etapy. :lol: :lol:
ohledne prispevku. nejsem proti, rad zaplatim, ba co vic, penize jsou na ceste, teda myslim, ze odesly.... takze se pomalinku tesim a drzim palce.
nic neni hned, takze zadna velka zmena nenastane do tydne, s tim ja pocitam....Ale jsem zvedav,kolik lidi bude v unoru rikat, ze zaplatilo a nic se nezmenilo.....
Chce to cas.
Misa Moderátor
Moderátor

#127 Příspěvek od Misa Moderátor »

skautik píše:krome toho, ze mas v aute morcata, nejsi nahodou pravnik? dobre podnetne pripominky, ale presunu je do zvlastniho tematu :)

Neee kdepak právník, jen chovatelka morčat :)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od RuDoSh »

no kdyz to tak ctu vidim ze spousta lidi si ani neuvedomuje o cem pise... jsme klub... jsme BMW klub, ne klub internetove stranky bmwklub.cz... ty stranky jsou pro me spis jen takovy bonus ke srazum, myslim ze je to cele hlavne o srazech o funu o pokecu a ostatnich prijemnych vecech, proto bych byl rad kdyby na srazy jezdilo vic lidi a ne jen brblalo ze je to daleko... jsme BMW klub protoze ty auta mame radi? Ja mam sve auto rad a proto se tesim pokazde kdyz nekam muzu jet... je to pro me neco vic, tak jsem ochotny ozelet kvuli tomu jine veci... zatimco sem vetsina lidi chodi zabijet cas v praci, psat problemy na ktere se tady vetsinou najde, dozvi se tady hodne veci a je jim lito na tu zabavu (kdyby je to nebavilo, asi sem nechodi) prispet....

to ze me ted vyhrklo, berte to s rezervou.... tak nejak to citim ja (ciste subjektivne)....
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#129 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu :) Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí :)

To by jsi se sakra divila... :wink:
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#130 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:no kdyz to tak ctu vidim ze spousta lidi si ani neuvedomuje o cem pise... jsme klub... jsme BMW klub, ne klub internetove stranky bmwklub.cz... ty stranky jsou pro me spis jen takovy bonus ke srazum, myslim ze je to cele hlavne o srazech o funu o pokecu a ostatnich prijemnych vecech, proto bych byl rad kdyby na srazy jezdilo vic lidi a ne jen brblalo ze je to daleko... jsme BMW klub protoze ty auta mame radi? Ja mam sve auto rad a proto se tesim pokazde kdyz nekam muzu jet... je to pro me neco vic, tak jsem ochotny ozelet kvuli tomu jine veci... zatimco sem vetsina lidi chodi zabijet cas v praci, psat problemy na ktere se tady vetsinou najde, dozvi se tady hodne veci a je jim lito na tu zabavu (kdyby je to nebavilo, asi sem nechodi) prispet....

to ze me ted vyhrklo, berte to s rezervou.... tak nejak to citim ja (ciste subjektivne)....

souhlasim
Misa Moderátor
Moderátor

#131 Příspěvek od Misa Moderátor »

Lukas H. píše:
Misa píše:Já jsem s poplatkem v pohodě ... aspoň se můžu v práci chlubit, že patřím do BMW klubu :) Ale zatím nikdo nerýpal do stanov, podle mě je tam pár diskutabilních věcí :)

Tak jestli jsi něco řešil ve VIP sekci nebo někde, tak to já nemůžu vědět 8) ... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
skautik Čestný člen
Čestný člen

#132 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukas H. píše:

lukasi to tvoje trypani bylo uplne o nepodstatnejch vecech, ktere meli vliv jen na pocet clenu, polkud to mam srovnat s Misou tak to bylo opravdu o nicem :))
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#133 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fenri píše:
No zatim se ještě nic nezměnilo,nebo už jo? Nezkoumal sem to.
Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.

Si delas prdel ne? Ti co plati budou mit k uzivani 95% fora narozdil od tech co nezaplati a neuvidi skoro nic... Pripadas si snad jako nejakej VIP clen?
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#134 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

skautik píše:
Lukas H. píše:

lukasi to tvoje trypani bylo uplne o nepodstatnejch vecech, ktere meli vliv jen na pocet clenu, polkud to mam srovnat s Misou tak to bylo opravdu o nicem :))

Pokud dobre ctu tak se Misa bavila o rypani do stanov a na to ja jsem reagoval, o co slo je vec druha... :)
N54 PWR
Honza
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Honza »

tak uz jsem to taky odeslal
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Fenri »

Lukas H. píše:
Fenri píše:
Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.

Si delas prdel ne? Ti co plati budou mit k uzivani 95% fora narozdil od tech co nezaplati a neuvidi skoro nic... Pripadas si snad jako nejakej VIP clen?

Jojo 95%... Řikám jen,že když člověk podpoří klub a přitom tam furt má zamčenou sekci pro nadlidi,tak k tomu mám výhrady.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#137 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fenri píše:
Lukas H. píše:
Fenri píše:

Jojo 95%... Řikám jen,že když člověk podpoří klub a přitom tam furt má zamčenou sekci pro nadlidi,tak k tomu mám výhrady.

Zaplat 10k a treba odsouhlasime ze tam muzes bejt taky... :lol: Nechtej abych si o tobe myslel ze jsi uplnej vocas, proc by to pak byla VIP sekce kdyz by tam mohli vsichni?
N54 PWR
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od RuDoSh »

Fenri píše:
Lukas H. píše:
Fenri píše:

VIP neni pro nad lidi.... jsou tam lidi co pro klub neco delaji, ne ti co jen kecaji na foru... nikdo tam nikoho po tajnu nepomlouva, od toho mame ICQ, re si tam provozni veci, nic zajimaveho co by te melo mrzet ze nectes...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od patras Čestný člen »

Fenri píše:
Lukas H. píše:
Fenri píše:

jak rikal skautik je to sekce pro moderatory a adminy !!! tak se snaz, neco pro to udelejn stan se moderatorem a muzes tam taky .....
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Fenri »

RuDoSh píše:
Fenri píše:
Lukas H. píše:[quote="Fenri"]

VIP neni pro nad lidi.... jsou tam lidi co pro klub neco delaji, ne ti co jen kecaji na foru... nikdo tam nikoho po tajnu nepomlouva, od toho mame ICQ, re si tam provozni veci, nic zajimaveho co by te melo mrzet ze nectes...[/quote]

Jojo,právě,že lidi,co pro klub něco dělají :wink:
Odpovědět