M3maniac píše:Fenri píše:skautik píše:[quote="Fenri"][quote="RuDoSh"][quote="Fenri"]Jojo,právě,že lidi,co pro klub něco dělají

no tohle moc nechapu

jestli jsi tim myslel ze kdyz prispejes tim petikilem ze pro klub neco delas tak to neni uplne pravda

Jako jedinec nic moc. Ale lidí přispívá víc a výsledná částka nebude malá. A to už pro klub něco dělá.
proc mluvis za vsechny? porad jsi jedinec ktery je clenem klubu, zatim jsi nic jineho neudelal jako 95% lidi tady

[/quote]
Reaguju na Rudoshuv příspěvek,že "jestli jsi tim myslel ze kdyz prispejes tim petikilem ze pro klub neco delas tak to neni uplne pravda"
-Neřekl bych,že mluvim za všechny,jen,že vybraná částka ode všech na ten klub přispívá.. A jestli nemám pravdu,tak mě,prosím,opravte.[/quote]
ještě chvíli a nebo pár takových přízpěvků a budu si myslet ,že si asi pan chytrej...

Přečti si to pořádně at víš k čemu jsou ty peníze,a Rudosh jasně napsal co je něco pro klub dělat,být fanda a nadčenec značky a přijet na sraz či jinou klubovou akci třeba i 400km a třeba tomu i obětoval něco jiného... chodí tu myslím hodně lidí snad je tu vedeno už přes 1000 lidí,přesně nevím,ale když se napíše že je akce,přijede 10-20lidí...

teda Mohelnice mě počtem docela překvapila

až na jednání některých,kteří to nevydrželi a odjeli dřív,či se jim zdála spanilá jízda v délce 30km moc....

[/quote]
Dy? já vim k čemu sou ty peníze

Četl sem to tady už hodněkrát,a neni na tom nic k nepochopení. Přijet na sraz je taky určitě + pro klub,ale tim VIP nejsi.. tohle už je o ničem