Ja tam teda zatim byt ani nechci, je tam moje telfoni cislo, plne jmeno,Bydliste....proste veci, o kterych jsem pri registraci myslel, ze budoui slouzit pouze vnitrni databaze!Jsem nevedel, ze si to bude moct precist kdokoliv i mimo klub..Nez to bude vyreseno tak osobne neplatim nic.
psena píše:Ja tam teda zatim byt ani nechci, je tam moje telfoni cislo, plne jmeno,Bydliste....proste veci, o kterych jsem pri registraci myslel, ze budoui slouzit pouze vnitrni databaze!Jsem nevedel, ze si to bude moct precist kdokoliv i mimo klub..Nez to bude vyreseno tak osobne neplatim nic.
Tyhle udaje najdes v x databazich na internetu a ani nemusis nic vypisovat. Kazdopadne si muzes svuj profil upravit a tyto udaje tam neuvadet, ne?
Murfas píše:Tak i ja jsem se dnes zaregistroval a poslal clensky prispevek.Ta castka je opravdu nizka , takze nechapu ty co maj problem zaplatit.
Nechápeš Někomu se nechce a někdo momentálně můj případ nemá,třeba teď se mi nechce zaplatit ani to blbý pětikilo páč ho nemám dostal sem se do fin. problému které snad do 2 týdnů vyřeším .Poté velice ráád zaplatím
Murfas píše:Tak i ja jsem se dnes zaregistroval a poslal clensky prispevek.Ta castka je opravdu nizka , takze nechapu ty co maj problem zaplatit.
Nechápeš Někomu se nechce a někdo momentálně můj případ nemá,třeba teď se mi nechce zaplatit ani to blbý pětikilo páč ho nemám dostal sem se do fin. problému které snad do 2 týdnů vyřeším .Poté velice ráád zaplatím
Taky to nebylo mysleno na ty co se chteji reg.... momentalne nemaj, ja jsem myslel ty co si reknou,nez platit to se na to vyse........
JFK píše:[quote="Jirka-328"]....tak jsem o pě?o lehčí, teda o 505,- teď jsem to poslal........
neregistrovat........ na srazy teda nejezdim a kuželky mi jsou ukradený
nebudeme kupovat bowlingovou hernu, ty kuželky jsou na slalom
Ale bowling by nebyl spatnej.....
Dej pokoj , mne bolela prdel a nohy celej vikend....... [/quote]ja mluvim vo bowlingu, to sou takovy kuzelky, ne vo tom ze sis nekde nechal rozmrdat prdel. Tady si to vecne nekdo plete s buzerantskym klubem to forum. To je taky naka nova placena vec ? to je super