matal píše:MNe by zajímalo, jak je to s tou ochranou osobních dat, jak tady píše Psena, taky by se mi nelíbilo, aby každej věděl mou adresu, telefon a velikost bot...
tak konkretne velikost bot vim jak zneuzit .. co se tyce adresy... stejne si te najdem a telefon nam das pak dobrovolne !!! .. jinak muj telefon je nokia 7610 .. kdybys to chtel vedet
matal píše:MNe by zajímalo, jak je to s tou ochranou osobních dat, jak tady píše Psena, taky by se mi nelíbilo, aby každej věděl mou adresu, telefon a velikost bot...
tak konkretne velikost bot vim jak zneuzit .. co se tyce adresy... stejne si te najdem a telefon nam das pak dobrovolne !!! .. jinak muj telefon je nokia 7610 .. kdybys to chtel vedet
Tak tos mne uklidnil...Já mám 6310i...OK, už se přihlašuji...
Tak tos mne uklidnil...Já mám 6310i...OK, už se přihlašuji...
Diky , ale jsem asi OFCE , to jsem četli při registraci a ulozil jsem si to do mobilu at na to nezapomenu..... Ten Alzhaimer me fakt nekdy pěkně sere. samozřejmě souhlasím.
Kuuwa, jaktože tam není e24?! Zaregistruju se zatím "bez"a zítra tam chci mět e24 Dá se ta částka převést přes poštovní složenku?, do spořitelny to mám moc daleko
Jawak píše:Kuuwa, jaktože tam není e24?! Zaregistruju se zatím "bez"a zítra tam chci mět e24 Dá se ta částka převést přes poštovní složenku?, do spořitelny to mám moc daleko
ty ses lama ja myslel ze jsi rikal ze ji nechavas v nemcich ???
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:ty ses lama ja myslel ze jsi rikal ze ji nechavas v nemcich ???
Ty jsi zase kráva převtělená Myslíš že bych se jí vzdal? Možná výměnou za M635 Teď bude ještě vychutnávat svůj "dlouho-živo-spánek", který trvá už od 6.1.1993 a 6.7. hurá domůůů