Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Reaktivace
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm... porad nefacha...
jinak tento ucet mam zalozeny jeste driv nez ten Zave_M50 a proc to vam vysvetlim
: tatik kdyz koupil 635csi tak sem se sem zaregistroval a vubec sem ucet nepouzival, pak sem koupil bawo i ja a chtel sem se zaregistrovat na tyto stranky znova(neuvedomil sem si ze uz tu sem) a neslo mi registrace pod nickem Zave (protoze uz to bylo) tak sem udelal Zave_M50 no a pak mi to vrtalo hlavou jak to ze to neslo ten Zave a uvedomil sme si ze sme uz tu byl regnutej jako Zave a tak sem mel 2 ucty... pouzival sem jen ten Zave_M50 a ted kdyz mi nejede tak me napadlo pouzit na chvili tento abych tu nebyl jako Anonymous 

hmmmmm, mam uplne stejnej problem....
zmenil jsme si mail, jelikoz mi ten puvodnui nejak blbnul a nechtel mi prijimat informacni zpravy z info@bmwklub.cz , napsalo mi to, ze mi na mail prijde link na reaktivaci uctu, na ten link jsme kliknul a nic..... kdyz si pod svym prihlasovacim jmenem kliknu treba na forum, hodi mi to okno Informace, ktere je prazdne a nic.....
Co ted??
mkalous
zmenil jsme si mail, jelikoz mi ten puvodnui nejak blbnul a nechtel mi prijimat informacni zpravy z info@bmwklub.cz , napsalo mi to, ze mi na mail prijde link na reaktivaci uctu, na ten link jsme kliknul a nic..... kdyz si pod svym prihlasovacim jmenem kliknu treba na forum, hodi mi to okno Informace, ktere je prazdne a nic.....
Co ted??
mkalous
Posli mi to na beemwe@gmail.com