Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ŠKODA

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Milda

#1 Příspěvek od Milda »

ŠKODA,BYLY TO DOBRÉ STRÁNKY!!!!!
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fenri »

Milda píše:ŠKODA,BYLY TO DOBRÉ STRÁNKY!!!!!

A jsou..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

:evil: kurva ja nechapu , ze lidi nepochopi to co psal LOPOLO http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=7004 . Joo zadara by bral kazdy vse a 500kč nejsou penize , ktere by clovek nedal do neceho o cem rika ze je super( jako tyto stranky)...... pevne verim , ze se tady objevi jeste spousta podobnych pripominek vypovidajicich o IQ jejich autoru.....
a i pripominek , ze 500kč je dost peněz . Ale asi si neuvedomi , ze vyhodi kolikrat za rok 500kč za pič..... a neni schopen venovat tuto částku aby mohl byt mezi partou dle mě skvělých lidí a podílet se na rozvíjení tohoto skvělého webu věnovanému originalitě a hlavně BMW a všeho co se kolem něj točí. Musim konstatovat , ze jsem jen vyckaval az se tady objevi podobne hlasky a asi jsem urcite nebyl jediny...... :x
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

Milda píše:ŠKODA,BYLY TO DOBRÉ STRÁNKY!!!!!

dyt porad jedou sekce s autama... sice to nedulezitejsi (technicka enciklopedie) tu nejni ale porad myslim ze tu mezes byt i kdyz jsi nezaplatil... ne? :wink:
Odpovědět