Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dotaz

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kutil

#1 Příspěvek od kutil »

Chci se optat když platící člen zeptá na radu v části Servis opravy úpravy konkrétně dnes e34 rádio chce schéma a já mu chci pomoci protože schéma mám(a zároveň mám snahu mu oplatit to že nás tady sponzoruje) tak mu nemám málem možnost pomoci a to se mi zdá k platícím členům nespravedlivé a vědí oni vůbec že se tam my socky s nimi bavit nemůžeme a když chtějí něco vědět že by měli s těch vyhřátých garáží jit tady k nám do stodoly(pokec) aby se mohli něco dozvědět jistě vím dá se to poslat na SZ nebo email ale :!:
P-J

#2 Příspěvek od P-J »

Vedí o tom a sami si to tak udělali. Takže se jim to určitě líbí. Buď rád, že ty schéma máš a neřeš to.
kutil

#3 Příspěvek od kutil »

Už jsem mu ho samozřejmě poslal ale myslím že by to mohli trochu dořešit a já byt platícím (a myslím že taky někdy budu)tak by se mi to určitě takhle nelíbilo :?:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Taky to tu pěkně ztratilo š?ávu. Mám pocit, že 63 platících členů to tu nezachrání.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kutil

#5 Příspěvek od kutil »

Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
Milda

#6 Příspěvek od Milda »

kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem

TO TAKY UDĚLALY!ALE JE TO UZAVŘENÝ OKRUH DO KTERÁHO SE INFORMACE NEDOSTANOU A TY CO MAJÍ JIM DOLOUHO NEVYDRŽÍ.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Milda píše:
kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem

TO TAKY UDĚLALY!ALE JE TO UZAVŘENÝ OKRUH DO KTERÁHO SE INFORMACE NEDOSTANOU A TY CO MAJÍ JIM DOLOUHO NEVYDRŽÍ.

mezi platicimi je spousta lidi co vedi
skautik Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Mas pravdu, zalezi na platicich jak se domluvi, jestli se jim bude chtit "sponzorovat" neplatici a umoznit jim pristup do dalsich sekci.

Jak jinak je rozlisit a zvyhodnit?
kutil

#9 Příspěvek od kutil »

S tím nelze než souhlasit že platící by tu měl být ten hlavní na kterém tu zaleží a na druhou stranu je jasné že když ukážete dobrou vúli tak se tu vždy najdou rypáci co budou psát že už se tu bez nás neplatičů neobejdete a škemráte a? se vrátíme .Ale asi by to chtělo zasedání vlády a ujasnit si to mezi sebou co s námi a myslím si že čekáním se nic nevyřeší.A jak píšeš o těch sekcích tak výsledek je stejný jestli se povídáme dole v těch garážích nebo tady nahoře ve stodole je sice pravdou že pokud ty lidi nevidí tu svoji garáž kde by mohli s tím svým bavorem parkovat vedle kolegů se stejným autem jako má on tak ho to tu moc netáhne a v té stodole si připadá jako by stál někde na parkovišti před teskem i mezi škodovkami .No budeme čekat ale věřím že nás odsud vyhodit nechcete protože kdyby ano ta už jste to dávno udělali.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

přesunuto do dotazu pripominek a nametu ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
tds

#11 Příspěvek od tds »

skautik píše:
Milda píše:

ALE SPÍŠE VÍC CO NEVĚDÍ
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od patras Čestný člen »

tds píše:
skautik píše:
Milda píše:[quote="kutil"]Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem

ALE SPÍŠE VÍC CO NEVĚDÍ[/quote]

no prave jsem si projel tvoje prispevky a hlavne zalozena temata .. pomlc....
tds

#13 Příspěvek od tds »

pomlč? poradil mi snad někdo v něčem co se týče tech. věcí? NIKDO a nejsem sám.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patras Čestný člen »

tds píše:pomlč? poradil mi snad někdo v něčem co se týče tech. věcí? NIKDO a nejsem sám.

krititujes a sam patris k tem co odsuzujes ...
Odpovědět