Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz
Chci se optat když platící člen zeptá na radu v části Servis opravy úpravy konkrétně dnes e34 rádio chce schéma a já mu chci pomoci protože schéma mám(a zároveň mám snahu mu oplatit to že nás tady sponzoruje) tak mu nemám málem možnost pomoci a to se mi zdá k platícím členům nespravedlivé a vědí oni vůbec že se tam my socky s nimi bavit nemůžeme a když chtějí něco vědět že by měli s těch vyhřátých garáží jit tady k nám do stodoly(pokec) aby se mohli něco dozvědět jistě vím dá se to poslat na SZ nebo email ale 

Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
TO TAKY UDĚLALY!ALE JE TO UZAVŘENÝ OKRUH DO KTERÁHO SE INFORMACE NEDOSTANOU A TY CO MAJÍ JIM DOLOUHO NEVYDRŽÍ.
Milda píše:kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
TO TAKY UDĚLALY!ALE JE TO UZAVŘENÝ OKRUH DO KTERÁHO SE INFORMACE NEDOSTANOU A TY CO MAJÍ JIM DOLOUHO NEVYDRŽÍ.
mezi platicimi je spousta lidi co vedi
kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
Mas pravdu, zalezi na platicich jak se domluvi, jestli se jim bude chtit "sponzorovat" neplatici a umoznit jim pristup do dalsich sekci.
Jak jinak je rozlisit a zvyhodnit?
S tím nelze než souhlasit že platící by tu měl být ten hlavní na kterém tu zaleží a na druhou stranu je jasné že když ukážete dobrou vúli tak se tu vždy najdou rypáci co budou psát že už se tu bez nás neplatičů neobejdete a škemráte a? se vrátíme .Ale asi by to chtělo zasedání vlády a ujasnit si to mezi sebou co s námi a myslím si že čekáním se nic nevyřeší.A jak píšeš o těch sekcích tak výsledek je stejný jestli se povídáme dole v těch garážích nebo tady nahoře ve stodole je sice pravdou že pokud ty lidi nevidí tu svoji garáž kde by mohli s tím svým bavorem parkovat vedle kolegů se stejným autem jako má on tak ho to tu moc netáhne a v té stodole si připadá jako by stál někde na parkovišti před teskem i mezi škodovkami .No budeme čekat ale věřím že nás odsud vyhodit nechcete protože kdyby ano ta už jste to dávno udělali.
skautik píše:Milda píše:kutil píše:Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
ALE SPÍŠE VÍC CO NEVĚDÍ
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
tds píše:skautik píše:Milda píše:[quote="kutil"]Tak já myslím že lidi tu zase přijdou když se tak podíváš tak obcházejí kolem dívají se tady klíčovou dírkou co se tady děje vyčkávají a pořádně nevědí jestli se tu mají rozkecat zatím jako neplatiči jestli jim tu nebudou nadávat nebo jim vyčítat že se tu na nich přiživujeme pořadně nevědí co tu vůbec mohou a né.To když to tu tak já sleduji tak nás vlastně jen přesunuli s těch spodních garáží tady do pokecu a můžeme si tu kecat o problémech jako před revolucí .A věřím že se určitě ještě najde dost lidí a zaplatí jak uvidí že to tady stále za něco stojí a doufám že já taky.A myslím si že kdyby nás tu nechtěli tak nám tu zamknou přistup úplně nebo nám to alespoň řeknou a? vypadne a neopruzujem
ALE SPÍŠE VÍC CO NEVĚDÍ[/quote]
no prave jsem si projel tvoje prispevky a hlavne zalozena temata .. pomlc....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET