stealth píše:MOrder píše:stealth píše:[quote="MOrder"][quote="stealth"][quote="MOrder"]Myslim si ze takto neni. Tady jde podle meho nazoru o princip. Chapu poplatky vs vyhody. Ale taky chapu rozdil mezi klubem a forem. Chci se stat clenem klubu a zaplatit prispevek, ale budu stat za nazorem ze forum ma byt volne.
Tak to zaplat a pak tvoje vykriky budeme brat vazne. Dokud neplatis, tak neprepinas.
Nejsou to jen vykriky. Navrhl jsem skautikovi jiste reseni. Nevim proc se tady tak rozcilujes, dyk jde jen o debatu a konzultaci pripadnych moznosti.
Jiste, neco jsi navrhl, ale to neznamena, ze se to s uspechem realizuje a bude to fungovat. Neprisel jsi s hotovou smlouvou na hosting, jen jsi rekl, ze mam tamhle kamose a treba by to slo za flasku. Kamo, my jedem legalne, to, ze das nekomu flasku, ti do budoucna nic negarantuje.[/quote]
Tady jde zamozrejme o garance. Toto byl navrh za kolik by se to dalo zrealizovat. Forum uz uspesne provozujem. Smlouva o garanci se da samozrejme dohodnout. Byl to jen nastrel co se da zaridit. Prece ti nepripravim smlovu kdyz nevim zdali chcete do toho jit.
Vidim ze si celkem horka hlava co? (bez urazky

) ber to sportovne[/quote]
Proc horka hlava ? Me jen nebavi pindani coby kdyby. Proste mam rad, kdyz se veci delaj a ne, kdyz se o nich jen keca.
Pokud mi reknes, muzu ten vas server nekam frknout k nekomu za flasku, tak to pro me neni adekvatni nabidka. Pokud chces, udelame obchod, muzem se sejit, nabidni mi aktualni ceniky a vzor smlouvy, at vim, co od tebe muzu cekat. To je pro me seriozni nabidka, od ktery muzu ocekavat smluvni garanci a muzu ji dat k diskusi ve sdruzeni. Reci typu "za flasku" "my uz tam forum provozujem" pro me nejsou ani garanci ani solidni nabidkou. Ok ?[/quote]
Samozrejme ti rozumim, ale dostal jsem naprosto odlisnou odpoved. Ze jiz toto mate v jednani a ze dekujete. Vcera jsem vsechno zjistoval. Jinak bych nerekl ani slovo, kdybych nevedel ze to nejde.