Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TENHLE SERVER - BMWKLUB CR
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:patras píše:adam píše:kdy se budu moct prihlasit? penize jsou na uctu...
jen co te skautik zaradi do skupiny platici ...
tyhle veci delam i ja takze jakykoliv problemy reste se mnou .. skautik toho ma uz tak dost
ok dohodnul jsem se se skautem ze vse budu smerovat na tebe ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Tak se Vás sešlo už skoro sto platících. Gratuluji, třeba z toho bude mít pár vyvolených dobřej bussines. Jo, vlastně, já jsem zapomněl, že za to nakoupí kuželky na slalom:o))). Nechápu proč řešíte, jestli to či ono má blokovat a aby Vám náhodou někdo něčím nezasíral kapacitu. Volovina. Podívejte se co vše už je blokováno, vždy? to nemá žádnej smysl, uzavřete si to úplně, protože stejně skoro nic smysluplného nezůstalo přístupné. Budete to mít jednodušší a přesně to naplní smysl pro který tato vaše idea placeného členství a práv vznikla. Celé je to o tom, že si borečci řekli, že budou chtít od každého pětibábu, aby se jim to vyplatilo. Kdybyste chtěli třeba polovinu..no, jistě znáte rčení, že míň je někdy víc. Mnoho zdaru v BMW klubu, my neplatící budem chodit k E30kářům a jejich klub Vám pak napráská na prdel:o)))))