Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ŠKODA

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od darmon »

MOrder píše:
stealth píše:
MOrder píše:[quote="stealth"][quote="MOrder"][quote="stealth"][quote="MOrder"]Myslim si ze takto neni. Tady jde podle meho nazoru o princip. Chapu poplatky vs vyhody. Ale taky chapu rozdil mezi klubem a forem. Chci se stat clenem klubu a zaplatit prispevek, ale budu stat za nazorem ze forum ma byt volne.

Tak to zaplat a pak tvoje vykriky budeme brat vazne. Dokud neplatis, tak neprepinas.

Nejsou to jen vykriky. Navrhl jsem skautikovi jiste reseni. Nevim proc se tady tak rozcilujes, dyk jde jen o debatu a konzultaci pripadnych moznosti.

Jiste, neco jsi navrhl, ale to neznamena, ze se to s uspechem realizuje a bude to fungovat. Neprisel jsi s hotovou smlouvou na hosting, jen jsi rekl, ze mam tamhle kamose a treba by to slo za flasku. Kamo, my jedem legalne, to, ze das nekomu flasku, ti do budoucna nic negarantuje.[/quote]

Tady jde zamozrejme o garance. Toto byl navrh za kolik by se to dalo zrealizovat. Forum uz uspesne provozujem. Smlouva o garanci se da samozrejme dohodnout. Byl to jen nastrel co se da zaridit. Prece ti nepripravim smlovu kdyz nevim zdali chcete do toho jit.

Vidim ze si celkem horka hlava co? (bez urazky :-)) ber to sportovne[/quote]
Proc horka hlava ? Me jen nebavi pindani coby kdyby. Proste mam rad, kdyz se veci delaj a ne, kdyz se o nich jen keca.
Pokud mi reknes, muzu ten vas server nekam frknout k nekomu za flasku, tak to pro me neni adekvatni nabidka. Pokud chces, udelame obchod, muzem se sejit, nabidni mi aktualni ceniky a vzor smlouvy, at vim, co od tebe muzu cekat. To je pro me seriozni nabidka, od ktery muzu ocekavat smluvni garanci a muzu ji dat k diskusi ve sdruzeni. Reci typu "za flasku" "my uz tam forum provozujem" pro me nejsou ani garanci ani solidni nabidkou. Ok ?[/quote]

Samozrejme ti rozumim, ale dostal jsem naprosto odlisnou odpoved. Ze jiz toto mate v jednani a ze dekujete. Vcera jsem vsechno zjistoval. Jinak bych nerekl ani slovo, kdybych nevedel ze to nejde.[/quote]

ty vole vy jste ale pacienti, voba dva , jasne, zahulime, chapu
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#82 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To DARMON

Zacinaji se mi libit tve trefne pripominky.. kratke , ale vystizne... s nikym se nemazlit... ses muj oblibenec...

P.S. rande neklapne :oops:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Zave píše:
Jawak píše:P.S. "Geh nach hause, du alte Scheiße!" :lol:

:lol: :lol:

:D :D to je jedno z mála co rozumim německy :D :D ale že by byl "stará", třeba vořech nemá ani papíry na auto... :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od JFK Čestný člen »

tds píše:
patras píše:
tds píše:TAKY JSEM KUREVSKY ZKLAMANEJ Z TĚCHHLE STRÁNEK, JE TO DOST OUT PLATIT ZA PROHLÍŽENÍ TOHOHLE WEBU,NEHLEDĚ ŽE SE TU ČLOVĚK NIKDY NIC KLOUDNÝHO NEDOZVÍ,POKUD NECHCE TŘEBA ROZDĚLAT SVĚTLO NEBO SUNDAT NÁRAZNÍK ( CO UDĚLÁ MŮJ 15 LETEJ BRÁCHA).MĚLI BY JSTE SI VZÍT LIDI PŘÍKLAD TŘEBA Z FORA MB.NEJDE O PRACHY JDE O PRINCIP,UDĚLALI JSTE Z TOHO KINO ZA PENÍZKY. :(

kdyz se tu stejne nic nedozvis tak proc te sere ze bys za to mel platit ... kde se nic nedozvim tam nelezu a je mi to fuk ...

Nic mě nežere, ´´jsem zklamanej´´. ale (neplatící) tu nejsou jen na to aby se dozvěděli ale taky z mnoha případů aby pomohli, a tohle tady začíná scházet. už to tady není o lidech kteří fandí a jezdí v BMW ale o uzamknutou skupinku lidí kteří (podle mého názoru) se začnou za chvíly nudit protože se nebudou mít o čem bavit.

my naštěstí nejsme omezenci co prosedí 1/2 života u kompu, my se bavíme live na akcích kterých je hromada... regionálně se něco děje každý týden... Většina kluků a holek z klubu se dohromady potom sleze na celorepublikové akci cca 2x do roka... Teď jsou i nějaké prostředky takže ty akce můžou dostat i jiný spád a může jich být i více... V létě jsme se scházeli v Brně na okruhu (volné středy pro veřejnost). Takže kdo je omezen pokecem jsou pouze nečleni, které v tomto ohledu stejně pro klub nic neznamenají... Chat to není, tohle není ani web klub, tohle je klub kde se lidi schází NEJENOM na foru...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od JFK Čestný člen »

tds píše:popisuješ tady golfový klub. ale když se budu jen dívat za plotem tak platit nemusím a hrát taky ne, ale míčky podávat můžu.

to můžeš, ale tomu klubu a těm členům jseš ukradenej... Takže jako by jsi nebyl... Oni by byli rači kdyby jsi s nima hrál a po hře pokecal (nemusí to být jenom o golfu)... A vooo to de...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od JFK Čestný člen »

tds píše:na cvičný louce ano,právě pro to, neučastním se vůbec té hry a nemůžu ani pomoct aby se dala pořádně hrát, protože vám utíkají míčky přes plot a já je nemůžu hodit zpět.

to by jsi taky pěkně dostal do držky kdyby jsi mi hodil míček zpět... asi neznáš pravidla golfu co? (Protože tohle není cvičná louka, my už hrajeme, cvičnou louku jsme si každej prošel v autoškole.) Takže u toho plotu můžeš maximálně šoupat nohama nebo držet pěsti... Tady můžeš aspoň pokecat... zadarmo... A nebo hrát... za jedny cívka měsíčně :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od JFK Čestný člen »

3nge píše:
patras píše:
3nge píše:prispevek 500 za provoz fora je silne offtopic ....... (pokud se nepocita s tim , ze se zaregistruje jenom 10 clenu). Forum vymre (vlastne uz se to ani neda nazvat forum). Je videt nezajem nalakat nove cleny (informace). A pokud jde o to ze 500 korun jsou smesny penize, kdyz jezdite v bmw ...nenechte se vysmat...znam lidi kteri nevedi co s prachama a v restauraci premysli jestli si dat nudlovou polivku nebo kureci kdyz tam je rozdil 4 korun.

to snad nemyslis ani vazne co :) .. ses tu 14 dnu mas 2 prispevky a uz vis jak to tady chodi ??? ... jinak je zajem nalakat nove cleny do klubu a ne na forum to je fakt

.... ze to nemyslim vazne ? myslis si ze ty mas 3k prispevku a ostatni maj maslo na hlave ? ...ale ja se o tom nechci dohadovat, stejne to nema smysl, jak se to dostane na rovinu hadky , kazdej si haji svoje. Za vyjadrenej nazor clovek sklidi jenom agresivni reakce stylu: tahni atd , halt na internetu dokaze bejt kazdej silak.

jdi si zkusit "vyjádřit názor" k sousedům. Vlez jim do bytu a řekni jim jak to u nich vypadá na píču a že jsou to vlastně kokoti... Nechápu proč si každej myslí že má právo VŠUDE kam vleze vyjadřovat svůj názor...
...tohle je klubovej web a forum...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:jdi si zkusit "vyjádřit názor" k sousedům. Vlez jim do bytu a řekni jim jak to u nich vypadá na píču a že jsou to vlastně kokoti... Nechápu proč si každej myslí že má právo VŠUDE kam vleze vyjadřovat svůj názor...
...tohle je klubovej web a forum...

krapet drsne podany a de facto pravda ..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od darmon »

GeorgosAc píše:To DARMON

Zacinaji se mi libit tve trefne pripominky.. kratke , ale vystizne... s nikym se nemazlit... ses muj oblibenec...

P.S. rande neklapne :oops:
no ale do prdele mi lezes kvalitne 8) jenze ja mam pravdu a jinak to nejde, koukni se na tohle, tisice kecu vo hovne
darmon
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od darmon »

hlavne to cerveny, jako zase mi leze na prsty neco o splasklejch curacich. O cem ty pripominky maj bejt ? Tohle je klubovej web, hotovo, za clenstvi v klubu se plati.
Vo cem ma bejt ta diskuze ? proc tu kazdou chvili nekdo beka ze by byl pro klub strasnym prinosem, ale zaroven do toho klubu nechce ?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#91 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To DARMON

No a zase mas pravdu..... sdilim stejny nazor.
A doprdele ti nelezu.. :?

Jen me rajcuje tvoje ikona... :P
JFK Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:hlavne to cerveny, jako zase mi leze na prsty neco o splasklejch curacich. O cem ty pripominky maj bejt ? Tohle je klubovej web, hotovo, za clenstvi v klubu se plati.
Vo cem ma bejt ta diskuze ? proc tu kazdou chvili nekdo beka ze by byl pro klub strasnym prinosem, ale zaroven do toho klubu nechce ?

uint, co se ti nezdá na mém krásně velikém červeném fontu? :D
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Slavisimo »

chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no :(
Zave
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Zave »

mas kolo... ne? :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od RuDoSh »

Slavisimo píše:chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no :(

jeden mesic si nebudes kupovat karticky s pokemonama a je to...

No ve tvem veku to chapu, asi to neni nejlepsi investice :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od stealth »

Slavisimo píše:chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no :(
to je jednoduché, stačí si nekoupit ve škole 2 géčka skaňoura :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Bombarder »

RuDoSh píše:

mel by dostat clenstvi bez placeni
stealth
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od stealth »

Bombarder píše:
RuDoSh píše:

mel by dostat clenstvi bez placeni

je ti doufam jasny, ze pak bude muset na clensky sjezdy s sebou tahat zakonnyho zastupce ?
Misa Moderátor
Moderátor

#99 Příspěvek od Misa Moderátor »

Heh, tak musíš počkat, až budeš starší a vyděláš brigádou ... To máš jako se sexem, naší generaci v tvým věku každej říkal "čím dýl se na to budeš těšit, tím to bude lepší zážitek" ... nevím, jak jsi na tom v tomhle směru, ale můžeš takhle brát své členství v BMW klubu 8)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#100 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Misa píše:

Heh, tak musíš počkat, až budeš starší a vyděláš brigádou ... To máš jako se sexem, naší generaci v tvým věku každej říkal "čím dýl se na to budeš těšit, tím to bude lepší zážitek" ... nevím, jak jsi na tom v tomhle směru, ale můžeš takhle brát své členství v BMW klubu 8)
A který generaci to říkali s tím sexem???
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět