Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MK - přístup jen jako anonymní

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

MK starý, MK zaregistrovaný (a už uvedený v seznamu reg. členů) nemůže od registrace téměř nikam. Komplet fórum včetně SZ je nepřístupné. Všude jen šedý prázdný obdélník se záhadným nápisem informace.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Anonymous píše:MK starý, MK zaregistrovaný (a už uvedený v seznamu reg. členů) nemůže od registrace téměř nikam. Komplet fórum včetně SZ je nepřístupné. Všude jen šedý prázdný obdélník se záhadným nápisem informace.

mam teorii o tom, ze jsi zmenil nejaky udaje v uz odeslanym formulari clensky sekce a nas engine s takovouhle veci nepocital .... dame do poradku
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

LOPOLO píše:
Anonymous píše:MK starý, MK zaregistrovaný (a už uvedený v seznamu reg. členů) nemůže od registrace téměř nikam. Komplet fórum včetně SZ je nepřístupné. Všude jen šedý prázdný obdélník se záhadným nápisem informace.

mam teorii o tom, ze jsi zmenil nejaky udaje v uz odeslanym formulari clensky sekce a nas engine s takovouhle veci nepocital .... dame do poradku

abych vám usnadnil hledání příčiny, udělal jsem přesně tohle, krok po kroku:
1) zaregistroval jsem se jako MK
2) odeslal registraci
3) změnil mailovou adresu "starého" MK tak, aby byla stejná jako nová adresa MK - člena.

A tím jsem to asi posral.

Dobrou noc a ještě jednou díky za ochotu Lopolo
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Skautíku, jsi živej sakra? :? :evil: :? :evil: :? :evil: :? :evil:
MK
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Anonymous píše:Skautíku, jsi živej sakra? :? :evil: :? :evil: :? :evil: :? :evil:
MK

nevypada to bohuzel .. snad zejtra
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ja tu nebydlim :D

zkus to :)
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

Mám stejný problém, jen jsem změnil mailovou adresu v nastavení a je to v pr... Prosím o nápravu nebo co mám udělat, ale prosím krok po kroku, jsem PC amater..
Odpovědět