Kolegové, mám dotaz. Nebylo by možné aby jste umožnili plný přístup na stránky i lidem, kteří nechtějí být řádnými členy? Nejde mi o peníze za členský příspěvek, ale prostě nechci být členem dalšího združení s "právy a povinnostmi". A možná bych nebyl sám. Jde o to vymyslet statut např."hostujícího" či to nazvat jinak, příspěvek by byl třeba o něco nižší a onen jedinec by mohl mít plný přístup na stránky, ale nebyl by prostě registrovaným členem združení. Už jsem se o tom bavil před časem s LOPOLEM a ten říkal, že o něčem podobném uvažujete, tak se ptám jak to vypadá a kdy by to pořípadě mohlo fungovat.
Dále se chci optat proč již není vidět seznam lidí právě přítomných na fóru. Je tam pouze počet. Myslím, že to bylo dost šikovné. Přimlouvám se za vrácení původního stavu.
trochu OT: Já zase nechápu, proč nejsou volné pro neregistrované a neplatící Technika & pomoc.Většinou kdo je platící nebo člen, tak z 90% má bmw a jak často tam chodí. Ale lidi co chodí na web hledají informace, protože mají zájem o tuto značku a ptají se na spotřebu, výkon,.. atd.A pak jim každej píše hledej, nebo pořád dokola....atd.
Lukas H. píše:[quote="Misa"]Myslím, že tohle bude hlavní téma nadcházející valné hromady ...
Fakt? A ja mel za to ze uz jsme to vyresili na posledni schuzi rady...
no co kdokoliv to muze navrhnout jako bod jednani, ne?
valna hromada je trochu vys nez rada
No v tom pripade nemusime delat zadny jednani rady a vsechno muzeme resit na valne hromade, proc jednu vec resit 2x ze... [/quote]
Co se čílíš? Ideální postup je, pokud rada mezi sebou něco projedná a na valné hromadě přednese svůj postoj členům, buď jako hotovou věc, nebo věc k diskuzi či doladění detailů ... Žádný zápisy ze zasedání rady tady nemáme, tak to nemůžeme vědět
Fenri píše:Proč ti vadí být členem OS? Já jsem člen a připadám si stejně,jako kdybych nebyl. Kdo chce,a? dá join,kdo ne,a? dá alt+f4
To neřešte, prostě mám negativní zkušenosti z jiných organizací jichž jsem členem. Pokud to neodhlasujete, tak mi stejně nic jiného asi v budoucnu nezbyde, než se členem stát, pokud budu chtít plný přístup na fórum.