Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

technicke informace - sekce

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Andeer

#1 Příspěvek od Andeer »

zdravím , jsem registrovany a nemužu se dostat do sekci kde je vstup pouze s registraci třeba sekce "technicke informace" jakto ? :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Andeer píše:zdravím , jsem registrovany a nemužu se dostat do sekci kde je vstup pouze s registraci třeba sekce "technicke informace" jakto ? :(

Bohuzel je to spatne napsane, vidi tam jen registrovani platici (tzn musel by jsi zaplatit rocni clenskej prispevek)..
N54 PWR
johny321

#3 Příspěvek od johny321 »

Lukas H. píše:
Andeer píše:zdravím , jsem registrovany a nemužu se dostat do sekci kde je vstup pouze s registraci třeba sekce "Technické informace" jakto ? :(

Bohuzel je to spatne napsane, vidi tam jen registrovani platici (tzn musel by jsi zaplatit rocni clenskej prispevek)..

kam mam napsat aby sem mohel mit pristup Technika & pomoc (Technické informace a Tech. encyklopedie) a kde muzu zaplatit clenskej prispevek kolik to dela rocne odpoved zasilat na email jan_mali@pobox.sk.Dekuji
johny321

#4 Příspěvek od johny321 »

Lukas H. píše:
Andeer píše:zdravím , jsem registrovany a nemužu se dostat do sekci kde je vstup pouze s registraci třeba sekce "Technické informace" jakto ? :(

kam mam napsat aby sem mohel mit pristup Technika & pomoc (Technické informace a Tech. encyklopedie) a kde muzu zaplatit clenskej prispevek kolik to dela rocne odpoved zasilat na email jan_mali@pobox.sk.Dekuji
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fenri »

Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fenri píše:Roční příspěvek 505,-kč
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=bmwklub_clen

Odpoved chtel na mail a tam mu take prisla...
N54 PWR
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fenri »

Moc práce.
baskeez

#8 Příspěvek od baskeez »

Čau,byl jsem tady tak před měsícem a v pohodě jsem se dostal v sekci "odkazy" na nějaký zahraniční stránky technickejch informací (výkon,rychlost,typ motoru,atd.) všech typů bmw.Teď když v odkazech kliknu na "nové","populární" nebo "nejlépe hodnocené",nic se neobjeví.Ví někdo co s tim?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

baskeez píše:Čau,byl jsem tady tak před měsícem a v pohodě jsem se dostal v sekci "odkazy" na nějaký zahraniční stránky technickejch informací (výkon,rychlost,typ motoru,atd.) všech typů bmw.Teď když v odkazech kliknu na "nové","populární" nebo "nejlépe hodnocené",nic se neobjeví.Ví někdo co s tim?

opraveno
baskeez

#10 Příspěvek od baskeez »

Dík
Odpovědět