Proč neuděláte sekci "Klubová auta" jak to např. mají na E30 foru, aby každý se mohl pochlubit svým autem, když chce a nemusel by se zasírat "Pokec" a jiné sekce..
Děkuji
matal píše:Proč neuděláte sekci "Klubová auta" jak to např. mají na E30 foru, aby každý se mohl pochlubit svým autem, když chce a nemusel by se zasírat "Pokec" a jiné sekce.. Děkuji
castro píše:JJ, koukal jsem jak to je na E30.cz - je to dobrý.....
ale nechce se mi autí nechávat někde osamotě v zapadlý sekci "klubová auta" - to ho radši budu mít pěkně na očích...
a nevymrzuješ si moc?? ta sekce co říká Matal tak stím by se dalo souhlasit,ale nemuže si dát každej člen do profilu taky nejaký svoje fotky..ja aby se tu nedelalo neco co už tu je
castro píše:JJ, koukal jsem jak to je na E30.cz - je to dobrý.....
ale nechce se mi autí nechávat někde osamotě v zapadlý sekci "klubová auta" - to ho radši budu mít pěkně na očích...
a nevymrzuješ si moc?? ta sekce co říká Matal tak stím by se dalo souhlasit,ale nemuže si dát každej člen do profilu taky nejaký svoje fotky..ja aby se tu nedelalo neco co už tu je
puvodne jsem myslel ze na neco podobnyho bude slouzit klubova sekce ktera je uplne k prdu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jj, mohlo by take nieco byt...clovek by si tam mohol davat fotecky vylepsenia, upravy a opravy a tak...okrem toho si priznajte - kazdy je rad, ked mu auticko niekto pochvali