Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se podel ctvrtek 10.8 ???
alp píše:pryfish píše:alp píše:no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???
at lukas este nekoho vysoupne a smaze nakej pulrok treba at je sranda !
neser ... 2lidi jsme na tom stravili celou noc beze spanku .... takze nasrat ....
a mužu za to snad ja

teda tim to nechci rict ja vasi praci obdivuju samozrejme, ale zkuste si to predstavit

alp píše:pryfish píše:alp píše:[quote="pryfish"][quote="alp"]no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???
neser ... 2lidi jsme na tom stravili celou noc beze spanku .... takze nasrat ....
a mužu za to snad ja

teda tim to nechci rict ja vasi praci obdivuju samozrejme, ale zkuste si to predstavit

tak si laskave aspon nedelej z cizi prace srandu ....[/quote]
je to neprijemny vid

ale co kdyby si z tebe nekdo delal prdel tak to prece zkousnes ne ? proc bys to nemel zkousnout!
pryfish píše:alp píše:pryfish píše:[quote="alp"][quote="pryfish"][quote="alp"]no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???
a mužu za to snad ja

je to neprijemny vid

ale co kdyby si z tebe nekdo delal prdel tak to prece zkousnes ne ? proc bys to nemel zkousnout![/quote]
Alp to zkousne, neboj

pryfish píše:alp píše:pryfish píše:[quote="alp"][quote="pryfish"][quote="alp"]no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???
a mužu za to snad ja

je to neprijemny vid

ale co kdyby si z tebe nekdo delal prdel tak to prece zkousnes ne ? proc bys to nemel zkousnout![/quote]
Alp narozdíl od tebe práci dotáhl do konce a nebudeš tomu věřit, ale udělal to zdarma, navíc s tím měl náklady, ono to auto do serverovny nedojelo na vzduch, stejně jako telefonické konzultace s ostatníma adminama, posílat to po holubech by nebylo to pravý ... takže pokud si potřebuješ vylít na někom vztek z toho, že se tě tu nikdo nedoprošuje o logo, tak fakt nejsi na správný adrese

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:pryfish píše:alp píše:[quote="pryfish"][quote="alp"][quote="pryfish"][quote="alp"]no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???
a mužu za to snad ja

je to neprijemny vid

Alp narozdíl od tebe práci dotáhl do konce a nebudeš tomu věřit, ale udělal to zdarma, navíc s tím měl náklady, ono to auto do serverovny nedojelo na vzduch, stejně jako telefonické konzultace s ostatníma adminama, posílat to po holubech by nebylo to pravý ... takže pokud si potřebuješ vylít na někom vztek z toho, že se tě tu nikdo nedoprošuje o logo, tak fakt nejsi na správný adrese

mám z vás akorát prdel jak se vám to pěkně hroutí

já si žádnej vztek nevylejvám neboj, ja zadnej totiz vubec nemam, naopak (viz prvni veta

btw s tema financema, to ze je tady banda primitivu ktera nechape spoustu veci za to ja nemuzu

takze asi tak UFF