Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kam se podel ctvrtek 10.8 ???

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

Sobeslav píše:Ty woe jen si vem jak dlouho se do ní nekdo naváží a uráží -snad od doby co je v klubu (neřikám že za to nekdy nemohla,ale vetšinou do toho spadla nevině) a občasto vzala dost v klidu nekdy ne a pak je ješte sere s nejakým logem.tak už ji to přestalo bavit hold no!!tobe se to nelíbí po dvouch dnech a už startuješ--tak to vydrž ješte tak dva roky a třeba to její jednání pochopíš :wink:

sorry, ale ty jsi vic mimo nez Pryfish....

ja jsem si toho treba nevsiml, ale pokud ji to tak vadilo, tak proc sem chodila? Kdyby me nekdo urazel, tak ho ignoruju nebo sem nelezu..... nevidim nic co by ospravedlnilo jeji momelntalni chovani.... to ze se "srala" s logem jak pises je ted uplne bezpredmetne, kdyz ho nechce poskytnout.....

Jen nechapu, ze kdyz ji teda nasralo par lidi, ktere ani neumi vyjmenovat, proc ted nasrala dalsich 100 lidi a jeste s takovyma argumentama, ze to dostalo i me :lol: :lol: :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od George_D »

AAAAA veselíčko tady, no takže co je novýho?? Tu par dni nejsem a hned tu mizí dny ale koukam ze LOGOTHREAD ještě stále frčí :lol: :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od JaraX »

soběslave, pryfish, napsal bych vám k tomu svoje, ale nakonec by to dopadlo tak že za všechno můžu já, takže radši držím hubu.
Ale jedno vím jistě, s pryfish už nechci nikdy nic mít, a to jsem ji věřil.
Odpovědět