Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

onacene jako prectene

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

ahoj, chtel byhc se zeptat proc se mi po precteni prvniho prispevku oznaci vsechny temata a sekce jako prectená (i ty co sviti oranzove jako s novym prirustkem) :) ....
dela to i nekomu inemu?
diky :)
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

Mě to taky parkrát dělalo v minulosti, vymazal jsem Cookies a znovu přihlásil a byl klid.
fix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od fix »

Zlobi me ze se mi neukazuji vubec Prispevky od posledni navstevy, prestoze je napsany ze naposled jsem tu byl vcera (na Firefoxu). Totez zlobilo i s IE s tim rozdilem ze śe ukazovalo ze naposledy jsem tu byl "prave ted". Zezacatku vse fungovalo jak ma, ale casem se to vzdy nejak poku*vi :evil:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Mel jsem naprosto identicke problemy a vzdy pomohlo vymazat Cookies .
Zave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

okok díky :) smazal sem koláčky tak uvidime :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

jo uz je to ok :) diky
Pavel H

#7 Příspěvek od Pavel H »

Ja mam dva identicke prohlizece doma a v praci. Doma mi to dela to same, ze zadne prispevky nebyly nalezeny. cookies smazany. V praci naprosto bez problemu. FF 2.0. Delalo i drive.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Je to špatná správa cookies v prohlížeči. Mě to maká velmi dobře jak v IE, tak v FireFoxu, tak i v Maxthonu a dokonce i v Linuxu na konqueroru a a opeře. Takže problém hledejte někde v těch cookiesv prohlížeči. Někdy to může bejt ještě problémmem proxy serveru mě tak napadá...
xsun
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xsun »

Speedy píše:Je to špatná správa cookies v prohlížeči. Mě to maká velmi dobře jak v IE, tak v FireFoxu, tak i v Maxthonu a dokonce i v Linuxu na konqueroru a a opeře. Takže problém hledejte někde v těch cookiesv prohlížeči. Někdy to může bejt ještě problémmem proxy serveru mě tak napadá...

nemusi to byt ani v nasteveni prohlizece, pokud pouzivate nejaky firewall (kerio, zonealarm, atd.), muzete to mit spatne nastaveny tam a ten vam zere pak vsechny kolace :)...
Pavel H

#10 Příspěvek od Pavel H »

xsun píše:
Speedy píše:Je to špatná správa cookies v prohlížeči. Mě to maká velmi dobře jak v IE, tak v FireFoxu, tak i v Maxthonu a dokonce i v Linuxu na konqueroru a a opeře. Takže problém hledejte někde v těch cookiesv prohlížeči. Někdy to může bejt ještě problémmem proxy serveru mě tak napadá...

nemusi to byt ani v nasteveni prohlizece, pokud pouzivate nejaky firewall (kerio, zonealarm, atd.), muzete to mit spatne nastaveny tam a ten vam zere pak vsechny kolace :)...

aha. Tak tady bude zakopany bernardyn. Mam doma prave ZA.
adam

#11 Příspěvek od adam »

ja mam zonealarm doma i na kolejich a jede me to vsude dobre (IE i FF)...
Odpovědět