SL65 píše:Přátelé...nejde o 500kč... jde o princip.... Sdílet informace...to je přeci přirozené...proč za to platit!
SL65
Já bych se k tomu taky vyjádřila

Takže můžeš si vybrat buď zaplatíš nebo nebude nic, nikdo tady s tebou nebude diskutovat. Kdysi sem bojovala za neco podobneho jako ty
Dokonce sem tvrdila, ze bmwklub by mohl vyuzit svoji denni navstevnosti a zkusti nejakou reklamu. Na to mi zareagovala spousta lidi, ktera mi tvrdila, ze nikdo zadnou reklamu nebude chtit... at si to klidne zkusim.
Zkusila jsem to

Ozvala se mi autobase, a litakola.cz ktery prijali nabidku reklamy a vyuziti reklamniho bannerovy prostoru v hlavicce webu standartni velikosti + PR clanek.
Cena byla za oboje cca: 4300
(mimochodem timto bych se mohla dovolavat nejaky slevy nebo prodlouzeni clenstvi

Jenze po tom se na me zasli vznaset jiny utoky. Prvni byl tusim od Roberta, ze cena za kterou jsem jim reklamu nabidla je silne podsazena a ze je k prdu, ze on sam moh sehnat spoustu jinejch reklam za lepsi cenu (dosud se nic nestalo) a dalsi chodili od jinech clenu ze je bannerova reklama strasne stve (ano smesne vim

Moje snaha jakkoliv pomahat bmwklubu a jakymkoliv zpusobem bojovat a snazit se penize ziskat byla ta tam... setkala jsem se jenom s utokama atd.
Uz ani necekam ze by nekdo reagoval na jakykoliv stiznosti pozitivne. Bejt tebou ti radim (na zaklade vlastnich zkusenosti snazit se neco udelat) radsi se nehadej a bud ticho, protoze to je opravdu to co maji clenove BMWklubu radi. Jakmile se snazis neco udelat nebo proti necemu protestovat setkas se bohuzel akorat s negativnima reakcema a nikdo tady s tebou nebude poradne diskutovat. Je to akorat kriceni do tmy nema to vubec zadnej vyznam. Kazdej ti bude porad dokola opakovat picoviny misto toho aby se snazil neco udelat.
howg