Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw klub - hosting

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pryfish »

Chtěla bych požadat alpa jestli by mohl napsat něco o našem hostingu, kolik ročně stojí, u koho je, nějaky prutoky dat, podínky atd... všechny možný informace který budeš vědět. Snažila jsem se to zjistit někde jinde, bohužel nikdo nic neví
dal by mě zajimali naše statistiky přístupnosti, kde tohle vsechno muzu videt.

Diky
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pryfish »

takže může mi někdo říct jakej byl prutok dat a nvštěvnost např. za lonskej mesic?
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pryfish »

alp píše:
pryfish píše:takže může mi někdo říct jakej byl prutok dat a nvštěvnost např. za lonskej mesic?

ano, muze, pokud si to objednas ty a zaplatis, nebo nekdo to objedna a zaplati a tobe poskytne ...

mimochodem za "lonskej mesic", coz teda nevim presne co je, ale predpokladam nejaky vyraz pro minulost ... ti to nikdo nerekne, protoze neni v soucasne dobe zaplaceno ukladani techto udaju ... to by ho nejdriv musel nekdo chtit a take zaplatit ...
cimzto odpoved spravneji zni ... ano, muze, pro budouci mesice ..., nikoliv pro "lonskej mesic"

Nikdy jsem v minulosti tyto data nezpracovávaly ? kde si např. přišel k vyhledavani na dany kličovy slova, ktery jsi tu v nedavny době zveřejňoval, zprocovával jsi jen to?

Není hrubá představa denní návštěvnosti a průtoku dat?
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pryfish »

alp píše:to ze jsem tyhle data poskytl, je jen moje rozhodnuti. Za tyto data se plati, nerikam ze nemam urcita k dispozici, ale nehodlam je zdarma poskytnout, neb je sam platim ... pokud to BMWKLUB Ceska republika, o.s. povazuje za nutne, je mozne zaridit uschovani a zpracovani techto dat nekolika komercnimi subjekty. Pokud to nepovazuje za nutne, tak se tak nedeje na zaklade smluvniho zavazku mezi obcanskym sdruzenim a zpracovatelem, nybrz na zaklade smluvniho poskytnuti mezi mou fyzickou osobou a vlastnim zpracovatelem dat. A to zejmena z toho duvodu, ze jedna vec je konektivita, kterou si BMWKLUB Ceska republika o.s. plati dilem 50% skutecnych nakladu a druha vec je vlastni serverova cast, na ktere se BMWKLUB Ceska republika, o.s. podili 0% a administrace serveru, na ktere se podili taktez 0% nakladu.

V tom pripade navrhuji pokud tak jeste neni registrovat klub na nejake free statistiky ke kterym bude mit pristup kazdy clen klubu.
Takove statistiky jsou napriklas Navrcholu, TopList, Google Analytics, NetAgent.
Ráda bych např. viděla alespoň denní návštěvnost (zhruba) nebo odkud lide chodi atd...
Většina firem nabízející webhosting nabízí tyto statistiky zadarmo, proto mne překvapuje že se ani nemohu dozvědět dení návštěvnost, průtoky dat atd. [/b]
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

nechapu smysl .. BMWKLUB ČR o.s. neresi jiny hosting .. se stavajicim jsme spokojeni .. ovsem pokud valna hromada rozhodne jinak :) ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pryfish »

alp píše:
patras píše:nechapu smysl .. BMWKLUB ČR o.s. neresi jiny hosting .. se stavajicim jsme spokojeni .. ovsem pokud valna hromada rozhodne jinak :) ..

joo, taky nechapu smysl tohodle dotazu, ale asi si ryba mysli ze na tom rejzuju... no nevim, kez by... ale co hleda zpusob jak se seberealizovat, tak proc ne... me osobne je to sumak, maximalne budu mit min starosti a vic penez :) a o casu nemluvne.

1. sem nerekla ze na necem rejzujes, navrhla jsem jenom abychom registrovali klub do nejakeho free serveru nabizejici statistiky. Prestan se chovat utocne. Ty statistiky jsem chtela znat napr. proto abychom mohla zkusit vypracovat nektere nabidky reklam, ktere bych predlozila na VH a mohli jsme se pobavit o tom jestli by to pro klub nebylo zajimave a neprineslo mu to nejake finance na provoz fora nebo na poradani akci typu most nebo jejich castecne zaplaceni.

2. Osobne castecne vlastnim firmu zabyvajici se hostingem http://www.vas-hosting.cz
a proto me zajimaly jake jsou podminky atd. abychom usetrili napr. na provozu fora a klubu takovym jako na internetu.
My nabizime veskere statistiky jako soucast hostingu a jsme schopny podporovat a sponzorovat nektere projekty. Tudiz by to pro klub mohlo byt treba uplne zdarma. Nikde sem nenapsala ze na necem rejzujes, chtela sem jen vedet tyto data ty jsi mi rekl ze si za to neco uctujes, chapu za nejakej cas na tom straveny

3. proc bychom to nemohli registrovat napr. do toplistu kde to budeme vedet hned, zadarmo a ty na tom nebudes mit zadnou praci? Prekladam jako napad k projednani rade na VH.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

zajimavy namet, neco s tim provedem, aby nejaka statistika byla k dispozici.
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pryfish »

alp píše:jo a jeste na upresneni ... ja si za nic nic neuctuju ... jen jsem dohodil housing u ktereho mam sam stroje a doplacim praci na to plus sem zaplatil na to masinu hlavni, zalozni a paskovou jednotku s paskami pro backup ... s moji osobou, ci uctovanim nejakych penez to nema nic spolecneho. Jinymi slovy ke me nic netece, jen ode me ...

to jen aby bylo jasneji ...

Promin ale tyhle informace me nezajimaji, jestli si neco uctujes ty nebo nekdo jiny, nebo jestli neco platis ty nebo nekdo jiny. Na to sem se vubec neptala, nemusis se predemnou obhajovat.

Nabidku zpracuji, navrhy reklamy taky ale potrebuji k tomu prave nejake statistiky, bez nich to nejde.
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Sobeslav »

nevím,ale i když budu mit jakejkoliv web tak me bude zajimat navštevnost -statistiky a atd...to jako fakt tady nikdo neví--sem myslel že to máte lip pod palcem :lol: :roll: to se pak ty navrhy na tu reklamu musej dělat samy(a ješte líp se kritizujou) a už vidím ty lidi který k nedostanou žadný rozumný podklady jestli se to vyplatí a jen juknou sem jak se tu každej hádá a je tu CENZURA tak sem budu mooooc chtít investovat za reklamu.. :oops:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od stealth »

Takze opet najizdim na ikonku Lupy, funkce "Hledat" a potvrzuje se ma vzpominka na kdysi umistenou statistiku TopListu (rok 2005). Kdepak je mu asi konec, ze by nekomu prekazel ?

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 418#159418
skautik Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od skautik Čestný člen »

stacilo se na to heslo zeptat :)
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RedBaron »

Nechci bejt jízlivej ale mám z toho takovej pocit jako když zrovna stojím v Kocourkově na náměstí a rozhlížím se kolem, pánové... 8O
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Sobeslav »

RedBaron píše:Nechci bejt jízlivej ale mám z toho takovej pocit jako když zrovna stojím v Kocourkově na náměstí a rozhlížím se kolem, pánové... 8O

:lol: :lol: :lol: ty taky :lol: :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

skautik píše:stacilo se na to heslo zeptat :)

Takže je se ptám ještě znova, hoď mi ho do mailu. Díky :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RuDoSh »

RedBaron píše:Nechci bejt jízlivej ale mám z toho takovej pocit jako když zrovna stojím v Kocourkově na náměstí a rozhlížím se kolem, pánové... 8O

ja si spis pripadam jako u kok*tu na dvorku....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RuDoSh »

Sobeslav píše:nevím,ale i když budu mit jakejkoliv web tak me bude zajimat navštevnost -statistiky a atd...to jako fakt tady nikdo neví--sem myslel že to máte lip pod palcem :lol: :roll: to se pak ty navrhy na tu reklamu musej dělat samy(a ješte líp se kritizujou) a už vidím ty lidi který k nedostanou žadný rozumný podklady jestli se to vyplatí a jen juknou sem jak se tu každej hádá a je tu CENZURA tak sem budu mooooc chtít investovat za reklamu.. :oops:

velice hodnotny a inteligentni nazor :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od skautik Čestný člen »

alp píše:
skautik píše:stacilo se na to heslo zeptat :)

si delas prdel ne ? ... sem se te na nej nekolikrat ptal a rekl jsi mi ze ho nevis ....

to si vazne nepamatuju ze by jsi se me ptal
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tak i radek mi psal ze jste se me ptali. Tak to jsem byl zrovna fakt asi mimo. Omlouvam se :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:tak i radek mi psal ze jste se me ptali. Tak to jsem byl zrovna fakt asi mimo. Omlouvam se :-)

uz jsme ti nekolikrat s lopolem rikali, ze mas ty drogy na chvili vysadit
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:
skautik píše:tak i radek mi psal ze jste se me ptali. Tak to jsem byl zrovna fakt asi mimo. Omlouvam se :-)

uz jsme ti nekolikrat s lopolem rikali, ze mas ty drogy na chvili vysadit

no dyť jo, ale ted nechapu co se tady na foru deje 8O
Odpovědět