Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pravidla/návod na objednání triček BMWKLUB ČR

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
porsacek

#21 Příspěvek od porsacek »

Nechci do toho kecat ale 500,- kč za rok je cca 41.50 kc za mesic to se me nezda nejak moc potreboval jsem koupit nektere veci pouzil slevu co mam narok z klubu a uz je to davno doma + i neco k tomu .
Chtel jsem tim proste rict ze je to urcite pekne dat moznost nosit klubove veci ale proc kdyz nejsi(nejste) clenem klubu to je jako nosit firemni monterky BMW a pracovat ve škode auto. Ja bych navrhoval jen pro cleny (neber to osobne ale melo by to urcite i neco do sebe ).
bmwfil

#22 Příspěvek od bmwfil »

porsacek píše:Nechci do toho kecat ale 500,- kč za rok je cca 41.50 kc za mesic to se me nezda nejak moc potreboval jsem koupit nektere veci pouzil slevu co mam narok z klubu a uz je to davno doma + i neco k tomu .
Chtel jsem tim proste rict ze je to urcite pekne dat moznost nosit klubove veci ale proc kdyz nejsi(nejste) clenem klubu to je jako nosit firemni monterky BMW a pracovat ve škode auto. Ja bych navrhoval jen pro cleny (neber to osobne ale melo by to urcite i neco do sebe ).

Souhlas
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bambim »

Tak doufam, ze jsem to jeste stihnul, vcera jsem to objednal a zaplatil... 8)
T.o.m.

#24 Příspěvek od T.o.m. »

Bambim píše:Tak doufam, ze jsem to jeste stihnul, vcera jsem to objednal a zaplatil... 8)

:D jeste mas mesic cas
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Chlapi, sundejte si klapky z očí. Koukám, že 90% lidí vůbec nevidí, že jsou tu taky jiné texty, než pokec na fóru :lol:

Kdo z Vás si vůbec přečetl stanovy klubu? Četl někdo z Vás "Nejčastější dotazy", co jsou v MENU? Kdo z Vás se občas podívá na titulní stranu klubu? 8)
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Já. :D

...teda jenom ty stanovy sem jen prolítl, ale na úvod se koukám.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Deli

#27 Příspěvek od Deli »

GeorgosAc píše:tady nejde o tricko a neradim ti kvuli tricku se registrovat do klubu , potom ale hledam smysl si kupovat tricko klubu....... :roll:

Asi tak, když nebudu v klubu, tak si nebudu kupovat tričko... Tohle mi nějak hlava nebere.... :roll:
tweety

#28 Příspěvek od tweety »

objednáno, zaplaceno :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Zave »

nakoupeno, zaplaceno, ale cislo objednavky sem mel 20070320-1 a jako variabilni cislo se muzou davat jen cisla tak sem to dal bez pomlcky :) tak doufam ze se to neztrati :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

nn, bez pomlcky je to ok
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od us-tim »

Deli píše:
GeorgosAc píše:tady nejde o tricko a neradim ti kvuli tricku se registrovat do klubu , potom ale hledam smysl si kupovat tricko klubu....... :roll:

Asi tak, když nebudu v klubu, tak si nebudu kupovat tričko... Tohle mi nějak hlava nebere.... :roll:

chudák vase hlava ... nenapadlo vas treba ze to tricko chci protoze se me libi a ne kvuli nejakymu napisu??? :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od castro »

us-tim píše:chudák vase hlava ... nenapadlo vas treba ze to tricko chci protoze se me libi a ne kvuli nejakymu napisu??? :wink:

že to tričko chceš aby si mohl někde v hospodě frajeřit že nejenom že máš bmw ale i patříš někam do klubu...? :?: Né, teď mi to promiň dělám si trochu legre.

Ale máš celkem hezký auto (v podpisu) a myslim že přispět 40 kačkama za měsíc na podporu klubu kterej ti dá možnost využít spoustu výhod je něco mnohem lepšího než aby tě hřálo jenom nějaký tričko. Díky tomu příspěvku klub vlastní například diagnostiku která je všem členům k dispozici a spoustu jinejch věcí který to tu zkvalitňujou, tak proč nepomoct, jednou se ti to může hodit... ;-)

Samozřejmě tě k ničemu nenutím, je to tvoje rozhodnutí.
d.aemon

#33 Příspěvek od d.aemon »

Konečně je eshop zpřístupněný všem... zaplatil jsem si sice členství, ale nějak to není bráno na zřetel... Jak dlouho trvá, než mi zprovozní přístup do členských sekcí? Na účtu klubu už tu platbu vidím 2 dny...
Mám objednáno, ale doufám, že není cena pro nečleny vyšší... :-(
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

d.aemon píše:Konečně je eshop zpřístupněný všem... zaplatil jsem si sice členství, ale nějak to není bráno na zřetel... Jak dlouho trvá, než mi zprovozní přístup do členských sekcí? Na účtu klubu už tu platbu vidím 2 dny...
Mám objednáno, ale doufám, že není cena pro nečleny vyšší... :-(

nebo že by jsi se stal členem? :-)
Rendis

#35 Příspěvek od Rendis »

Tak jsem nejspíš napsal špatně variabilní symbol? :(
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Rendis píše:Tak jsem nejspíš napsal špatně variabilní symbol? :(

jakej jsi mel napsat a jaky jis napsal?
Rendis

#37 Příspěvek od Rendis »

Speedy píše:

jakej jsi mel napsat a jaky jis napsal?

#20070310-1:....a napsal jsem 9
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
IKE

#38 Příspěvek od IKE »

To jde :) Já jsem tam zase zapomněl napsat číslo objednávky úplně :lol: Napsal sem tam svoje klubové číslo.Snad to neva :oops:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Klakson »

tak! teď nevím jestli jsem postupoval správně, je moje objednávka v poho, nebo jsem nezaplatil? :roll: prosím o info :wink: asi jsem doufal že to přijde klasicky na dobírku, speedy pošli mě prosím č. účtu nebo kde to najdu, díky
Pavel H

#40 Příspěvek od Pavel H »

Na začátku topicu Speedy píše:
Při objednávání si můžete vybrat velikost a barvu trika. Po vložení do košíku musíte objednávku odeslat a pak by měl přijít potvrzovací mail ve kterém je shrnutí vaší objednávky.

Po objednání zašlete peníze na účet klubu s variabilním symbolem své objednávky. Uzávěrka je 13.4. a všechny nezaplacené objednávky budou stornovány. Následně se trička nechají vyrobit a budou rozdistribuovány poštou. Kdo by je chtěl převzít osobně, ať napíše info do poznámky v objednávce a cena za poštovné Vám bude odečtena.
Odpovědět