Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prazdne okno :-(

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
monik

#1 Příspěvek od monik »

cus ManyP (pod jinym nickem) resim uz asi 3mesice ze mi nejede profil tak sem se musel nove registrovat a kdyz se kdekoli a kdykoli pripojim pod svym jmenem a heslem tak mi to nabehne ale mam vse prazdne nezobrazi se mi nic jen me nastaveni ale jinak zadne forum zadne zpravy jem prazdne okno s popiskem informace tak bych prosil o nejakou vypomoc nebo zrusit ten muj nick a email ManyP abych si to moh zaregistrovat znova!!! dik moc predem
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

A nemenil jsi si email? Prihlasujes se pomoci tohoto linku?http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Your_Account

Smazal jis si cookies?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ted na to koukam a ucet jis mel deaktivovany, protoze jis si zmenil email. TEd by to melo by to v poradku.
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ManyP »

velice dekuji nevim jak sem to tak zmrvil ale je fajn kdyz to zase beha!!! nevim jak si to presne myslel s tim emailem ale to je jedno asi :-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No, měl jsi deaktivovaný login. A zjistil jsem, že když si user změní email, tak se ten účet deaktivuje. Jiný způsob neznám. Takže jestli jsi si mail nezměnil, tak by mne zajímalo, jak se to stalo :-) TEn systém je asi složitější, než jsem do teď prozkoumal :-(
Odpovědět