Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pravidla/návod na objednání triček BMWKLUB ČR

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Martem píše:
Speedy píše:
Martem píše:ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Najdis is platbu na uctu klubu, asi jsi poslal pod blbym VS. MAs mit VS = 200703193

Uz jsem to nasel. Posilala to prítelkyne ze sveho uctu. A jelikoz jsem to objednal nechtene 2krat,tak 1. objednavka neni zaplacena a 2. ano. Je to zaplacene pod jmenem Jana Ramešová ml. VS 200703193 dne 12.4.07
A kdy se vlastne budou rozesilat? :-)

ok, takze jednu objednavku zrusime.
Martem

#82 Příspěvek od Martem »

Speedy píše:
Martem píše:
Speedy píše:[quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Najdis is platbu na uctu klubu, asi jsi poslal pod blbym VS. MAs mit VS = 200703193

Uz jsem to nasel. Posilala to prítelkyne ze sveho uctu. A jelikoz jsem to objednal nechtene 2krat,tak 1. objednavka neni zaplacena a 2. ano. Je to zaplacene pod jmenem Jana Ramešová ml. VS 200703193 dne 12.4.07

ok, takze jednu objednavku zrusime.[/quote]

Nic nerus. Kdyz uz jsem objednal,tak zaplatim i tu druhou. Dostane i pritelkyne. :-) Dik.....
Deli

#83 Příspěvek od Deli »

Mňo a kdy bude další termín? :) Jsem to nějak prokoučoval :(
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Martem píše:
Speedy píše:
Martem píše:[quote="Speedy"][quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Nic nerus. Kdyz uz jsem objednal,tak zaplatim i tu druhou. Dostane i pritelkyne. :-) Dik.....[/quote]

Uz jsme ji zrusili.
Martem

#85 Příspěvek od Martem »

Speedy píše:
Martem píše:
Speedy píše:[quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Nic nerus. Kdyz uz jsem objednal,tak zaplatim i tu druhou. Dostane i pritelkyne. :-) Dik.....[/quote]

Uz jsme ji zrusili.[/quote

A ja dnes uz zaplatil......:-) Delam v tom bordel vid.:-( Nejak to dopadne......
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Martem píše:
Speedy píše:
Martem píše:[quote="Speedy"][quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Uz jsme ji zrusili.[/quote

A ja dnes uz zaplatil......:-) Delam v tom bordel vid.:-( Nejak to dopadne......[/quote]

No to bude mit castro radost :-) NEjak se s tim snad vyporada. Odedneska uz nikdo nic platit nemusite, protoze je finalni konec objednavani.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Klakson »

zatím nic nedorazilo , kdy je termín ? :lol:
MiraS
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od MiraS »

take by me zajimalo kdy bude dalsi termin objednavek...
dekuji M.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Speedy píše:
Martem píše:
Speedy píše:[quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Uz jsme ji zrusili.[/quote]

A ja dnes uz zaplatil......:-) Delam v tom bordel vid.:-( Nejak to dopadne......[/quote]

No to bude mit castro radost :-) NEjak se s tim snad vyporada. Odedneska uz nikdo nic platit nemusite, protoze je finalni konec objednavani.[/quote]

Jen pro info, tak tu platbu jsem na uctu nenasel, takze by to melo byt v poradku.
Martem

#90 Příspěvek od Martem »

Speedy píše:
Speedy píše:
Martem píše:[quote="Speedy"][quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"][quote="Speedy"][quote="Martem"]ja zaplatil a jsem jako neplatce. 8O No to jsem z toho blazen :( Co stim??

Uz jsme ji zrusili.[/quote]

No to bude mit castro radost :-) NEjak se s tim snad vyporada. Odedneska uz nikdo nic platit nemusite, protoze je finalni konec objednavani.[/quote]

Jen pro info, tak tu platbu jsem na uctu nenasel, takze by to melo byt v poradku.[/quote]

Hmm,penize se mi vratili na ucet. Spatne napsane cislo uctu. Nejak se mezi cislami ocitila pomlcka a jelikoz takovy ucet neni,tak mi to poslali zpet. Tat bohuzel pro mne :( Hold mam smulu,moje blbost :(
castro
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od castro »

TAKŽE VŠEM CO JIŽ NETRPĚLIVĚ ČEKAJÍ NA TRIČKA

Trička jsou zadaná do výroby. Vím že už jste netrpěliví a celá věc se docela dost protáhla. Byl celkem čurbes v tom kdo co teda nakonec zaplatil a kdo ne, nepřál bych vám to luštění klubového účtu co je co za platbu.

Nicméně, nemusíte se bát, vše už dávno běží. Trička jsou objednaná (některé kousky putují z Francie) a brzo se začnou potiskávat. Abych se vyhnul nějakému nedorozumění a vyrobení zmetků, budu ještě čekat až dojdou testovací vzorky potištěných triček pro finální odsouhlasení.

Teď jen pro kontrolu píši seznam lidí, kteří zaplatili ( nebo alespoň těch u kterých jsme dohledali platbu) a kteří se mohou na trička těšit a seznam těch kteří si sice objednali ale nezaplatili.

ZAPLATILI:

Honza-net
Maikl
arkadiel (2 objednávky)
Torham1
porsacek
jawak
Misa
T.o.m.
Keks
milas
d.aemon
perth
scoo8y
Dave
JaraX
z3bmw
Zave
bazypv (2 objednávky)
Delta
IKE
bmwfil (2 objednávky)
mkalous
George_D
Radim046
Marek-is
SpookyKT
tweety
Klakson
Bambin
Maca
sqeezer
bunny
Huska
Anton
Greg
zdenek5
Rendis
milo
LUBEC
bergos
major
matal
Pavel H

NEZAPLATILI:

poldi
madu
petr327
Player1
Martem
petto
Lukas H.
Skopek
phillipson
sumachr
Pavel
Otas
bretajun (3 objednávky)
dargon
martenE46

pokud by něco nesouhlasilo, obraťte se prosím na mě nebo přímo na Speedyho.

Děkuji
castro
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od castro »

dnes jsem ověřoval jak je to s tričky.

Čekalo se na zbytek dodávky triček které nebyli skladem až dorazí do dílny na potisky. (jsou z Francie)

Zítra tam budou mít vše takže se může začít s tištěním.

Možná se někdo bude ptát přoč zatím nepotiskli to co bylo tak odpovídám že se to musí dělat všechno najednou kvůli osvíceným sítům přes která se tiskne.

Takže budu dál informovat jak to probíhá. ;-)
Misa Moderátor
Moderátor

#93 Příspěvek od Misa Moderátor »

Jupí, už se moc těším, doufám, že už si je oblečeme na Mord :oops: :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
castro
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od castro »

Misa píše:Jupí, už se moc těším, doufám, že už si je oblečeme na Mord :oops: :D

100% :wink: bych si tam jinak nedovolil přijet :-)
Pavel H

#95 Příspěvek od Pavel H »

castro píše:
Misa píše:Jupí, už se moc těším, doufám, že už si je oblečeme na Mord :oops: :D

100% :wink: bych si tam jinak nedovolil přijet :-)

Tak to je slovo chlapa :-)
major

#96 Příspěvek od major »

Paráda, tak se už zase začínám těšit :D .
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od matal Moderátor »

supr.. :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Martem

#98 Příspěvek od Martem »

Vzdyt ja jsem jednu objednavk zaplatil,2. bohuzel nestihl. Tu 1 jsem platil z uctu pritelkyne. Je to pod Janou Ramesovou ml. zaplacene 12.4.07. Nebo mam zaplatit i tu 2.? Aby bylo vse ok?
castro
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od castro »

Martem píše:Vzdyt ja jsem jednu objednavk zaplatil,2. bohuzel nestihl. Tu 1 jsem platil z uctu pritelkyne. Je to pod Janou Ramesovou ml. zaplacene 12.4.07. Nebo mam zaplatit i tu 2.? Aby bylo vse ok?

mrknu na to. :!:

Jinak ještě k těm trikům - dnes dorazí zbytek dodávky do dílny k potištění. Musí se to dělat všechno najednou a čekalo se na zbytek trik které jak už jsem řekl nebyly skladem a čekalo se na jejich dodání.

díky za pochopení.

Ondra
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#100 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Martem píše:Vzdyt ja jsem jednu objednavk zaplatil,2. bohuzel nestihl. Tu 1 jsem platil z uctu pritelkyne. Je to pod Janou Ramesovou ml. zaplacene 12.4.07. Nebo mam zaplatit i tu 2.? Aby bylo vse ok?

Dyt jsem psal, ze ta druha se stornovala, pac penize nedosli. Takze dostanes jenom tu pervni objednavku. TEda jestli Castro v me nepritomnosti nerozhodl jinak :-)
Odpovědět