Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Smazaný inzoš

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lenoch »

Ahojte. Tak at hledam, jak hledam nemůžu zde najít svůj inzoš ohledně prodeje dílů z e34 525TDS... jak se to mohlo stát, že mi to někdo smáznul?? Tam byly i fotky... dvě hodiny práce v pr... pytli:/
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

podivam se do koše , jestli jsem ti jej nesmazal nechte , neco jsem vcera promazaval.

tak sem prolezl koš a nevidim to tam nikde , v tom pripade vazne nevim , navzdy odstranuji jen veci jako O.T. a podobne.

Pokud jsem ti to vymazal , tak opravdu , nechtene .V tom pripade se ti moc omlouvam .
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lenoch »

GeorgosAc píše:podivam se do koše , jestli jsem ti jej nesmazal nechte , neco jsem vcera promazaval.

tak sem prolezl koš a nevidim to tam nikde , v tom pripade vazne nevim , navzdy odstranuji jen veci jako O.T. a podobne.

Pokud jsem ti to vymazal , tak opravdu , nechtene .V tom pripade se ti moc omlouvam .

To je smazaný už asi týden:/ Hm, tak to namudlam holt znovu:(
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lenoch »

alp píše:ze kdy byl ten inzerat a kdy se ti ztratil ?

Tybrďo... dal sem ho sem asi před měsícem/dvěma a když sem se někdy minulý nebo předminulý týden koukl, už sem ho nenašel... prodával sem tam chladiče - ty byly s fotkama a ještě pár kravin... heledte, jestli jste to nějak omylem smazali, tak to neřešte. Ho vyfiknu holt ještě jednou a udělám si zálohu:))
Odpovědět