... jaká bude cena trika? beru XL a dámské L /předpokládám triko na tělo... po polití vodou průsvitné / barevně vyhovuje
... kuwa speedy....!!! jo a taky předpokládám že vepředu bude Nick.... ať hned víme s kým máme tu čest někde na srazu... .......... hrneček super, ale triko je triko
tady je to nekdy jak u blbu.. nerikejte mi ze nekdo neni schopnej pochopit ze kdyz trika nenajdete v eshopu ze si je TED nemuzete objednat? ja fakt nechapu co to s lidma posledni dobou je...
napr do prace mi pise typek co se neumi ani zaregistrovat a pta se jestli si muze neco objednat i presto ze u zbozi je jasne napsano prodej ukoncen...
ty woe lidi proberte se trochu
kdyby si nekdo dal praci a precetl diskuzi k trickum drive zalozenou , tak by pochopil , ze klubova tricka se delaji jako hromadna obednavka . nelze mit naskladnenych 50 tricek od kazde barvy , druhu a velikosti
scoo8y píše:tady je to nekdy jak u blbu.. nerikejte mi ze nekdo neni schopnej pochopit ze kdyz trika nenajdete v eshopu ze si je TED nemuzete objednat? ja fakt nechapu co to s lidma posledni dobou je... napr do prace mi pise typek co se neumi ani zaregistrovat a pta se jestli si muze neco objednat i presto ze u zbozi je jasne napsano prodej ukoncen... ty woe lidi proberte se trochu
To že tam mám asi pět smajlíků mluví samo za sebe.... stačí mi říct jednou, že trika nejsou a chápu to..... to že k tomu přidám trochu ironie, kterou ale někdo taky nepochopil... ano přesně tak, jako u blbů....
Mef píše:Koukám na hlavní stránku.......vidím "16 zboží v 5i kategoriích"........ale jediný kam se doklikám jsou reklamní předměty s cca devíti položkama?
Jsem slepej, nebo to tak je?
Nejsi slepej..k dispozici jsou pouze reklamní předměty..