zdravim kdyz pouziju tlacitko hledat tak me to vzdy na jeden urcity dotaz hodi jen jen jednu stranku s danymi tematy, kdyz chci prejit na dalsi, rekne mi to ze k danemu tematu nebylo nic nalezeno!!
Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií. tohle mi to hodi jakmile chci kliknout na dalsi stranku s nalezenymi prispevky na muj dotaz, proste me to pusti jen na tu prvni
mě to taky nefungovalo nikdy na vice než jednu stranku myslel jsem že je to funkčni jen pro platici členy stejně jako rozklikavaci lišta dole kde se voli do ktere časi forumu chci přeskočit tam to hlasi "Promiňte, tento modul není aktivní!"
taky bych doporučil tlačítko "HLEDAT" zvětšil 10x, aby se stále dokola neopakovali stejné otázky
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
calif píše:Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií. tohle mi to hodi jakmile chci kliknout na dalsi stranku s nalezenymi prispevky na muj dotaz, proste me to pusti jen na tu prvni
dej mi nejaky slovo, ktery nefunguje. Ja dal hledat M3 a naslo mi 1120 bo tak neco stranek a bez problemu skocim na dalsi stranky.
calif píše:zdravim kdyz pouziju tlacitko hledat tak me to vzdy na jeden urcity dotaz hodi jen jen jednu stranku s danymi tematy, kdyz chci prejit na dalsi, rekne mi to ze k danemu tematu nebylo nic nalezeno!!
toto mi nefunguje v Internet Exploreru se standardním nastavením
ve Firefoxu se ale dostanu na všechny strany výsledku hledání
jinak v IE se nedostanu na víc ja 1 stránku ani ve fóru (den staré, od poslední návštěvy apod.)
Huska píše:taky bych doporučil tlačítko "HLEDAT" zvětšil 10x, aby se stále dokola neopakovali stejné otázky
hotovo
No nevím, jestli je to desetkrát...
Spíš bych vyrobil nějakou mezistránku se stručným a velkým písmem napsaným upozorněním "použijte první hledat, pak se ptejte nebo se v tom nevyzná ani pr*se", které by se zobrazilo na 3 - 5 vteřin před vstupem na fórum z hlavní stránky. Pokud možno na celou obrazovku... Hlavně by to bylo dobré pro nově příchozí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
calif píše:zdravim kdyz pouziju tlacitko hledat tak me to vzdy na jeden urcity dotaz hodi jen jen jednu stranku s danymi tematy, kdyz chci prejit na dalsi, rekne mi to ze k danemu tematu nebylo nic nalezeno!!
toto mi nefunguje v Internet Exploreru se standardním nastavením ve Firefoxu se ale dostanu na všechny strany výsledku hledání
jinak v IE se nedostanu na víc ja 1 stránku ani ve fóru (den staré, od poslední návštěvy apod.)
100RM píše:Jo, ale otravovalo by to aj stare prichozi
No nevím, já mám v oblíbených odkaz přímo. Spíš, jestli by to šlo udělat jen v souvislosti s přechodem z hlavní stránky...
Hm, už mlčim... Tomuhle nerozumim...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
100RM píše:Jo, ale otravovalo by to aj stare prichozi
Pokud by se to dalo do cookies nebo se dala podminka na pocet prispevku, tak by to slo, ale o5, nemám čas to programovat, nikdo mi to nezaplatí, takže musím dělat práci, za kterou jsem živ.
Huska píše:taky bych doporučil tlačítko "HLEDAT" zvětšil 10x, aby se stále dokola neopakovali stejné otázky
hotovo
díky.... jsem zvědavý jestli to pomůže
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d